CELEBRITIES

Ο Diddy επέστρεψε στο Instagram, μετά τις σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του - Η ανάρτηση για την κόρη του


JTeam

22 Ιουλίου 2024

Ο Diddy επέστρεψε στο Instagram, μετά τις σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του - Η ανάρτηση για την κόρη του
Getty Images/ Dave Benett
Ο Diddy είχε διαγράψει όλες τις φωτογραφίες του από το Instagram


Μετά από ένα διάστημα απουσίας, ο Diddy επέστρεψε με μια νέα ανάρτηση στο IG, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του. Ο γνωστός ράπερ, που έχει κατηγορηθεί για σοβαρά εγκλήματα, είχε διαγράψει όλες τις φωτογραφίες από το προφίλ του τον περασμένο Ιούνιο, συνεπώς αν το επισκεφτείς θα βρεις μόνο την πρώτη και τελευταία ανάρτησή του με την κόρη του.

Να θυμίσουμε, πως ο Diddy πήρε την απόφαση να σβήσει όλες τις φωτογραφίες του, έπειτα από το βίντεο που διέρρευσε στον τύπο και το διαδίκτυο, που δείχνει τον ίδιο να επιτίθεται στην πρώην σύντροφό του, Κάσι Βεντούρα, το 2016. Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις - όπως και προφανώς έπρεπε - και έστρεψε μεγάλη μερίδα του κοινού εναντίον του. Ο ίδιος απολογήθηκε δημόσια γι’ αυτό, ωστόσο πλέον και αυτή η ανάρτηση έχει σβηστεί.

«Είναι τόσο δύσκολο να αναλογιστείς τις πιο σκοτεινές στιγμές στη ζωή σου, αλλά μερικές φορές πρέπει να το κάνεις αυτό. Έπιασα πάτο. Αλλά δεν με δικαιολογώ. Η συμπεριφορά μου σε αυτό το βίντεο είναι ασυγχώρητη. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις ενέργειές μου σε αυτό το βίντεο. Είμαι αηδιασμένος», είχε δηλώσει ο ράπερ μετά την κυκλοφορία του επίμαχου βίντεο.

Ο Diddy, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και trafficking, έχει επιλέξει να τηρήσει σιγή ιχθύος γύρω από τις υποθέσεις που κατηγορείται, επιτρέποντας στον δικηγόρο του αραιά και πού να τοποθετείται δημόσια. Ύστερα, λοιπόν, από μια περίοδο «ησυχίας» κι ενώ οι υποθέσεις του έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ο ράπερ ευχήθηκε δημόσια στην κόρη του για τα γενέθλιά της.

«Το κοριτσάκι μου έγινε 18 σήμερα. Είμαι τόσο υπερήφανος για εσένα. Σ’ αγαπώ», έγραψε ο Diddy στη δημοσίευσή του. Στην πρώτη φωτογραφία, η κόρη του ποζάρει με φόντο το ηλιοβασίλεμα, ενώ η δεύτερη προέρχεται από το παρελθόν, όταν ήταν μικρή και κοιμόταν στην αγκαλιά του μπαμπά της.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει περίπου 330.000 likes.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS