CELEBRITIES

Diddy: Η πρώτη ανάρτηση της Κάσι - «Να πιστεύετε τα θύματα από την αρχή»


JTeam

23 Μαΐου 2024

Diddy: Η πρώτη ανάρτηση της Κάσι - «Να πιστεύετε τα θύματα από την αρχή»
«Μιλήστε στους ανθρώπους σας, μην τους ξεκόβετε. Κανείς δεν πρέπει να κουβαλά αυτό το βάρος μόνος»

Μία εβδομάδα αφότου το CNN δημοσίευσε το βίντεο με τον Diddy να κακοποιεί την Κάσι, εκείνη σπάει τη σιωπή της και ζητά να ακούμε από την αρχή τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

«Αυτή η έκρηξη αγάπης δημιούργησε ένα ξεχωριστό μέρος που ο νεότερος εαυτός μου μπορεί να κάτσει και να νιώσει ασφαλής τώρα, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή», έγραψε. «Η ενδοοικογενειακή βία ΕΙΝΑΙ το πρόβλημα. Με διέλυσε, με έκανε κάποια που δε πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν. Με πολλή και σκληρή δουλειά, σήμερα είμαι καλύτερα, αλλά πάντα θα αναρρώνω από το παρελθόν μου».

«Ευχαριστώ όλους όσοι αφιέρωσαν χρόνο και πήραν το ζήτημα σοβαρά. Το μόνο που ζητώ, είναι ΟΛΟΙ να ανοίξετε την καρδιά σας και να πιστεύετε τα θύματα από την αρχή. Θέλει κουράγιο να πεις την αλήθεια μίας κατάστασης στην οποία ήσουν αδύναμος».

Συνέχισε τονίζοντας πως «προσφέρω το χέρι μου σε όσους εξακολουθούν να ζουν στον φόβο. Μιλήστε στους ανθρώπους σας, μην τους ξεκόβετε. Κανείς δεν πρέπει να κουβαλά αυτό το βάρος μόνος».

Είναι η πρώτη φορά που η Κάσι τοποθετείται ανοιχτά, αφότου κατέθεσε μήνυση κατηγορώντας τον πρώην της, Σον «Diddy» Κομπς για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Από τη στιγμή που τον κατήγγειλε, πολλά ακόμη θύματα αποφάσισαν να βρουν τη δύναμη και να διεκδικήσουν δικαίωση για όσα βίωσαν από τον ράπερ. Τελευταία, ήταν η καταγγελία της Κρίσταλ Μακίνεϊ, η οποία αναφέρει πως ην ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ στο στούντιο ηχογράφησής του στη Νέα Υόρκη, πίσω το 2003.

Η Κρίσταλ Μακ Κίνεϊ, πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, γνωστοποίησε ότι έχει κρατήσει τα ρούχα που φορούσε το βράδυ που δέχθηκε τη σεξουαλική επίθεση από τον Diddy, σε μια πλαστική σακούλα με άπλυτα. Όπως τόνισε, σκέφτηκε να κρατήσει αυτά τα ρούχα, καθώς περίμενε τα όσα θα ακολουθούσαν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.