CELEBRITIES

Σοκάρουν οι 5 νέες καταγγελίες κατά του Diddy - Ανάμεσά τους και αυτή ενός 16χρονου


JTeam

15 Οκτωβρίου 2024

Σοκάρουν οι 5 νέες καταγγελίες κατά του Diddy - Ανάμεσά τους και αυτή ενός 16χρονου
Getty Images/ Dave Benett
Νέες μηνύσεις κατά του Diddy είδαν το φως της δημοσιότητας. Τα θύματα «λύνουν» τη σιωπή τους το ένα μετά το άλλο και οι εξομολογήσεις τους είναι σοκαριστικές

Το κουβάρι της υπόθεσης του Diddy ξετυλίγεται και ήδη έναν μήνα μετά τη σύλληψή του, δεκάδες μαρτυρίες έχουν βγει στη δημοσιότητα. Αυτά τα θύματα βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν, όμως υπάρχουν πολλά ακόμη που αδυνατούν να αναφερθούν σε αυτό το τραύμα. Έχοντας για κάλυψη τη δημοφιλία και την επιτυχία της δουλειάς του, ο Diddy φέρεται να βασάνιζε για δεκαετίες πολύ κόσμο - άνδρες και γυναίκες - με τις ορέξεις και τις φαντασιώσεις του.

Πρόσφατα, πέντε νέες αγωγές κατατέθηκαν εις βάρος του στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης, στις οποίες κατηγορείται για βιασμούς, ναρκωτικά, απειλές για τη ζωή τους, σωματική βλάβη. Ο Diddy υποστηρίζεται ότι πρώτα νάρκωνε τα θύματά του - τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις - και μετά τα βίαζε. Σε όσους αντιστέκονταν δε δίστασε να τους χτυπήσει, προκαλώντας σωματική βλάβη. Όλοι μιλάνε για έναν αδίστακτο άνδρα, που δεν σταματούσε ποτέ μέχρι να ικανοποιηθεί σεξουαλικά.

«Μουδιάζουν» οι νέες καταγγελίες κατά του Diddy

Στα έγγραφα που έφτασαν στα χέρια του «Page Six», μια γυναίκα υποστηρίζει ότι ο Diddy τη βίασε το 2004, όταν ήταν 19 ετών, στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Μανχάταν. Η τότε φοιτήτρια περιέγραψε ότι ο Diddy την οδήγησε σε ένα δωμάτιο μακριά από το πάρτι και τη βίασε, αφού πρώτα είχε επιτεθεί τόσο σε εκείνη όσο και στη φίλη της. Μάλιστα, τις απείλησε ότι θα τις σκοτώσει, αν δεν τον άκουγαν. Ένας άνδρας, από την άλλη, κατέθεσε ότι το 2008 έπεσε θύμα βιασμού από τον Diddy στην αποθήκη ενός πολυκαταστήματος. Και αυτός, δέχθηκε απειλές για τη ζωή του.

Στην τρίτη καταγγελία, ένας άλλος άντρας αναφέρει πως ο Diddy τον νάρκωσε και τον βίασε σε ένα φορτηγό το 2006 και παρά τις εκκλήσεις του για βοήθεια συνέχισε την πράξη του. Τόσο ο ράπερ όσο και δύο σωματοφύλακές του τον απείλησαν για τη ζωή του, ακινητοποιώντας τον.

Παράλληλα, ένας τρίτος άντρας εξομολογήθηκε πως βιάστηκε από τον Diddy ενώ ήταν μόλις 16 ετών. Ο ράπερ του ζήτησε πρώτα να κατεβάσει το παντελόνι του δημοσίως και μετά προέβη στην αποτρόπαια πράξη. Αυτό συνέβει το 1998. Τέλος, το πέμπτο θύμα ισχυρίστηκε ότι ο Diddy τη βίασε, αφού πρώτα χτύπησε το κεφάλι της σε ένα τοίχο. Η γυναίκα φώναζε για βοήθεια, όμως δεν υπήρξε κάποιος να τη σώσει από τα χέρια του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.