CELEBRITIES

Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Αγόρασαν σπίτι στην Ευρώπη, μετά τον διωγμό από τη Βρετανία - Που είναι το νέο εξοχικό τους;


JTeam

17 Οκτωβρίου 2024

Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Αγόρασαν σπίτι στην Ευρώπη, μετά τον διωγμό από τη Βρετανία - Που είναι το νέο εξοχικό τους;
Splash by Ideal Image
Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Ευρώπη

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, τέσσερα χρόνια μετά την απόφασή τους να απαρνηθούν τους βασιλικούς ρόλους τους και να εγκαταλείψουν το Ηνωμένο Βασίλειο, επιστρέφουν στην Ευρώπη. Το ζευγάρι, που τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική, προέβη στην αγορά μιας εξοχικής κατοικίας, προκειμένου να περνάει τις διακοπές του.

Το καινούργιο σπίτι δε βρίσκεται - προφανώς - στη Βρετανία, αλλά στην Πορτογαλία. Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν επέλεξαν τυχαία τη συγκεκριμένη χώρα, αλλά επειδή εκεί ζουν συγγενείς τους, όπως η πριγκίπισσα Ευγενία με τον σύζυγό της. Οι δυο τους έχουν, επίσης, αγοράσει μια κατοικία στη χώρα για τις διακοπές τους, η οποία είναι σε μια περιοχή βόρεια της Λισαβόνας.

Το ζευγάρι αναζητούσε καιρό ένα ακίνητο και, τελικά, κατάφερε να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα, βρίσκοντας τον επίγειο παράδεισό του στην Πορτογαλία. Η «Page Six» επικοινώνησε με εκπροσώπους του, ωστόσο δεν υπήρξε ανταπόκριση. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θέλουν να κρατήσουν στη σφαίρα της ιδιωτικότητας όλες τις πληροφορίες σχετικά με το νέο οίκημα που απέκτησαν.

Να θυμίσουμε πως ο Βασιλιάς Κάρολος πήρε την απόφαση να κινήσει τις διαδικασίες έξωσης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από το σπίτι όπου διέμεναν στο Ουίνδσορ του Ηνωμένου Βασιλείου - ήταν η κύρια κατοικία τους όταν ταξίδευαν στη Βρετανία - τον Ιανουάριο του 2023, μια μέρα πριν την κυκλοφορία των Απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι.

meghanmarkle.jpg

Από τότε, οι σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με την οικογένειά του είναι διαταραγμένες, όχι, όμως, ανύπαρκτες. Κι ενώ ο Πρίγκιπας Χάρι έχει ταξιδέψει ξανά στη Βρετανία μετά από αυτή τη ρήξη, η Μέγκαν Μαρκλ δεν τον έχει ακολουθήσει, εμμένοντας στην άποψη τους. Κι αν κρίνουμε από την κίνηση να αγοράσουν σπίτι στην Πορτογαλία, μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί σύντομα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.