CELEBRITIES

Λίαμ Πέιν: Ίχνη ροζ κοκαΐνης στην τοξικολογική εξέταση - Η αστυνομία αναζητά τον προμηθευτή


JTeam

22 Οκτωβρίου 2024

Λίαμ Πέιν: Ίχνη ροζ κοκαΐνης στην τοξικολογική εξέταση - Η αστυνομία αναζητά τον προμηθευτή
Splash by Ideal Image
Ο Λίαμ Πέιν «βούτηξε» από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο

Πέντε εικοσιτετράωρα έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα που πέθανε ο Λίαμ Πέιν. Ο 31χρονος τραγουδιστής - πρώην μέλος του συγκροτήματος «One Direction» - έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή, βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Ο ίδιος φαίνεται πως είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά, αφού το προσωπικό του ξενοδοχείου έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με επιθετική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε απέραντη θλίψη στον πλανήτη, με τους θαυμαστές του να σχηματίζουν ουρές έξω από το ξενοδοχείο και να αφήνουν λουλούδια στο σημείο όπου κατέληξε. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, προσπαθώντας να βάλει όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια της σε μια σειρά και να φτάσει στη λύση του μυστηρίου.

Βρέθηκαν ίχνη κοκαΐνης στην τοξικολογική εξέταση του Λίαμ Πέιν

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η τοξικολογική εξέταση που έγινε στον Λίαμ Πέιν έδειξε ότι στον οργανισμό του τραγουδιστή υπήρχε ροζ κοκαΐνη, δηλαδή ένα μείγμα ουσιών που περιέχει συνήθως κεταμίνη, έκσταση και κοκαΐνη. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον έμπορο που προμήθευσε τον Λίαμ Πέιν ναρκωτικά εκείνο το βράδυ, ώστε να διαφωτίσει την υπόθεση.

Η νεκροψία που πραγματοποιήθηκε αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής πέθανε εξαιτίας των πολλαπλών τραυμάτων που προκλήθηκαν, αφού έπεσε από 13 μέτρα ύψος. Όπως αναφέρεται, ο Λίαμ Πέιν είχε σπάσει - μεταξύ άλλων - το κρανίο του. Στη σουίτα όπου διέμενε ο καλλιτέχνης, εντοπίστηκε πληθώρα ουσιών, αλλά και συνταγογραφημένα φάρμακα, τα οποία εξετάζονται από την αστυνομία.

Η σορός του Λίαμ Πέιν θα παραμείνει στα χέρια των αρχών μέχρι να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, που θα συμβάλλουν να διευκρινιστούν οι συνθήκες του θανάτου του. Η κηδεία του τραγουδιστή προβλέπεται να γίνει τον Νοέμβριο στη Βρετανία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS