CELEBRITIES MEN’S POINT

H Larsa Pippen δείχνει ανανεωμένη με το μαγιό της μετά την αίτηση διαζυγίου


9 Δεκεμβρίου 2018

37650452_2109156996014375_7763400214995533824_n_1.jpg

Η πρώην σύζυγος -ή μάλλον η μέλλουσα πρώην σύζυγος- του ινδάλματος του NBA, Scottie Pippen, όταν πονάει το γλεντάει. Τις τελευταίες μέρες, η Larsa Pippen έχει αναρτήσει μερικές ιδιαίτερα σέξι φωτογραφίες της με μαγιό στο Instagram, αναδεικνύοντας τις διάσημες πλέον καμπύλες της. 

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Larsa ποζάρει με ένα μαύρο μαγιό, το οποίο προβάλλει καταπληκτικά τα μακριά της πόδια, μικρή μέση και πλούσιο ντεκολτέ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

where the parties don’t stop till the next afternoon?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larsa Pippen (@larsapippen) στις

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η κυρία Pippen μοιράζεται μια σέξι φωτογραφία με τους fans. Μια μέρα πριν. είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει καθιστή, με ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In the 305

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larsa Pippen (@larsapippen) στις

Η κριτική που έχει δεχτεί είναι πολλή, και εστιάζεται κυρίως στην υποτίθεμενη προσπάθεια της Larsa να μοιάσει στις διάσημες φίλες της, τις Kardashians. H Larsa έχει 4 παιδιά με τον Scottie, με τον οποίο έχει υπάρξει παντρεμένη πάνω από 20 χρόνια. Παραλλήλως κατηγορήθηκε ότι κυνήγησε τον Scottie για τα λεφτά του, πράγμα στο οποίο η Larsa απάντησε ότι "είναι παρανοϊκό". "Δεν με νοιάζουν τα λεφτά, τα είχα πάντα. Πέρασα μόνη μου στιγμές στις οποίες τον ήθελα μαζί, όπως την Πρωτοχρονιά και τα γενέθλιά μου".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night was fun @prettylittlething

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larsa Pippen (@larsapippen) στις

Δείτε ακόμη: Kourtney Kardashian: Η πιο καυτή MILF της διάσημης οικογένειας 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.