CELEBRITIES MEN’S POINT

O The Rock μοιράστηκε την τυπική leg day του - Τολμάς να τη δοκιμάσεις;


JTeam

23 Μαρτίου 2022

O The Rock μοιράστηκε την τυπική leg day του - Τολμάς να τη δοκιμάσεις;
Instagram @therock
Ας είμαστε ειλικρινείς: Μία μέρα του The Rock, είναι ένας μήνας μας στο γυμναστήριο

Ο Dwayne Johnson είναι ένας από τους πιο γυμνασμένους άνδρες του Hollywood, δε χωρά αμφιβολία. Πέρσι, κατάφερε να γίνει ακόμη πιο μυώδης χάρη στην προετοιμασία για την ταινία Black Adam, με προπονήσεις που χαρακτήρισε «από τις δυσκολότερες της καριέρας» του. Τώρα, μέσω Instagram, μας δίνει μια γεύση της τυπικής leg day του.

«Απίστευτα σκληρή προπόνηση ποδιών σήμερα, αλλά είμαι πάντα ευγνώμων που μπορώ να προσπαθώ και να κάνω το καλύτερο δυνατό για να σηκώσω υψηλότερα τον πήχη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του. Έπειτα, περιέγραψε λεπτομερώς τη γυμναστική του.

Ο ηθοποιός ξεκινά με ένα 30λεπτο ζέσταμα, το οποίο αποτελείται κυρίως από διατάσεις (με και χωρίς foam roller), ασκήσεις για τον κορμό και μια σειρά ασκήσεων ενεργοποίησης των μεγαλύτερων μυϊκών ομάδων – ανάμεσά τους, εκτάσεις ποδιών γλουτών και leg curls.

Στη συνέχεια, εκτελεί 15-20 επαναλήψεις από κάθε άσκηση, ενώ τις επαναλαμβάνει για 5 σετ. Η κάθε επανάληψη γίνεται αργά κι ελεγχόμενα, ενώ μένει όλο και περισσότερο στην αρνητική επανάληψη, ξεκινώντας από 1 δευτερόλεπτο κι αυξάνοντας τον χρόνο.

Όπως έχει εξηγήσει, προτιμά να εκτελεί σωστά κι ολοκληρωμένα την κάθε επανάληψη, παρά να σηκώνει πολλά κιλά. «Έμαθα πως δεν έχει σημασία το βάρος που χρησιμοποιούμε, αλλά η ποιότητα των επαναλήψεων και η σύνδεση μυ-μυαλού», τόνισε. «Η αλήθεια είναι πως, με το πέρασμα του χρόνου, έμαθα να προπονούμαι πιο σκληρά. Αλλά, για να το κάνω αυτό, έπρεπε να μάθω να προπονούμαι πιο σοφά».

Και τώρα που είδαμε το παραπάνω πρόγραμμα, ας το παραδεχτούμε: Μία μέρα του The Rock, είναι ένας μήνας μας στο γυμναστήριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.