CELEBRITIES MEN’S POINT

Tρέχεις αλλά δεν χάνεις βάρος; 4 πιθανοί λόγοι


JTeam

23 Μαΐου 2022

Tρέχεις αλλά δεν χάνεις βάρος; 4 πιθανοί λόγοι
Τρέχεις καθημερινά, αλλά δεν χάνεις βάρος. Τι συμβαίνει;

Η άνοιξη ήρθε και σε βρήκε με μερικά παραπάνω κιλά, που πήρες τον χειμώνα, κάτι τα οικογενειακά τραπέζια μετά από καιρό, κάτι κάποιες μέρες τηλεργασία, αλλά και τα ποτά με την παρέα. Η πρώτη σου σκέψη για να τα χάσεις γρήγορα και αποτελεσματικά είναι το τρέξιμο.

Ενώ όμως τρέχεις καθημερινά, δεν χάνεις βάρος. Τι συμβαίνει; Ίσως κάνεις ένα από τα παρακάτω λάθη τα παρακάτω συνήθη λάθη.

Δεν μετράς σωστά τις θερμίδες

Αν μετά από σκληρή προπόνηση πέφτεις με τα μούτρα στο φαγητό, προσλαμβάνεις πίσω τις θερμίδες που με τόσο κόπο έκαψες. Δώσε σημασία στην ποιότητα και την ποσότητα των γευμάτων μετά το work out.

Δεν τρως μετά το τρέξιμο

Λάθος είναι ωστόσο και το να μην φας καθόλου. Οι μυς έχουν καταναλώσει γλυκογόνο που χρειάζεται να αναπληρώσει από τους υδατάνθρακες και πρωτείνες για την αποκατάστασή τους.

Ξεκίνησες με άδειο στομάχι

Αν τρέχεις εντελώς νηστικός δεν αδυνατίζεις. Αντίθετα εξαντλήσαι ενώ ο οργανισμός σου από κάποιο σημείο και μετά καίει μυική μάζα, όχι λίπος.

Λάθος snacks

Απόφυγε τα energy drinks και τις μπάρες δημητριακών, οι οποίες είναι φορτωμένες με θερμίδες. Προτίμησε να ενυδατωθείς πίνοντας νερό και να φας μία κουταλιά μέλι ή μια μπανάνα για ενέργεια χωρίς τύψεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.