CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα 8 πιο στιλάτα ανδρικά outfits των γιορτών


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Δεκεμβρίου 2022

Τα 8 πιο στιλάτα ανδρικά outfits των γιορτών
splashnews.com
Τα 8 πιο στιλάτα ανδρικά outfits που μπορείς να βάλεις φέτος τις γιορτές!

Δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να σκέφτεσαι τι θα βάλεις τις φετινές γιορτές. Ούτε βέβαια να βάλεις ότι βρεις μπροστά σου! Απλά ακολούθησε τις συμβουλές και επέλεξε ένα από τα 8 outfits που θα σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη αυτά τα Χριστούγεννα!

1. Το σμοκιν

Σταθερή αξία για μεγάλα σαλόνια. Εάν έχεις να πας σε κάποιο επίσημο κάλεσμα ή σε black-tie event μόνο. Η επιλογή των sneakers είναι για τους πιο τολμηρούς!

Jenny.Gr
splashnews.com

2. Το χρωματιστό πουκάμισο

Δώσε βάση στο πουκάμισο και παίξε λίγο με τα χρώματα. Το πράσινο είναι μια πολύ καλή επιλογή για τις γιορτές, όπως και το μπορντό.

Jenny.Gr
splashnews.com

3. Το ζιβάγκο

Κανείς δεν έχασε με ζιβάγκο εκτός από τον Ανδρέα το '89! Με ένα παντελόνι κοστουμιού θα είσαι πολύ κομψός και μέσα στο κλίμα των εορτών.

4. Το σετ

Μπορείς να φορέσεις ένα μαλακό, λεπτό πουλόβερ και ένα παντελόνι (καμπαρντίνα, μάλλινο, βαμβακερό) στους ίδιους τόνους, ώστε να δημιουργήσεις μια πιο ψιλόλιγνη σιλουέτα. Μοιάζουν με σετ, χωρίς να είναι!

5. Το κοστούμι

Το κλασικό κοστούμι που σε ξελασπώνει σε γάμους και λοιπές εκδηλώσεις. Απλά άσε τη γραβάτα σπίτι!

6. Η φαρδιά ζακέτα

Αν θέλεις να το παίξεις λίγο πιο cool και casual, μια μάλλινη φαρδιά ζακέτα και ένα κοτλέ παντελόνι θα κάνουν τη σωστή δουλειά.

7. Το πουλόβερ

Δώσε έμφαση στο πουλόβερ και άσε το υπόλοιπο σύνολο εντελώς απλό. Μπορείς να φορέσεις από γιορτινά χρώματα, μέχρι και ένα εντελώς X-mas πουλόβερ!

8. Το τζιν

Αν είσαι τύπος που δύσκολα αποχωρίζεται το τζιν παντελόνι του, τότε είσαι τυχερός! Φόρα ένα φαρδύ ζιβάγκο σε σκούρες αποχρώσεις και είσαι έτοιμος!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS