CELEBRITIES MEN’S POINT

Μάθε πώς να συνδυάσεις σωστά τη γραβάτα σου με το πουκάμισό σου


JTeam

9 Ιανουαρίου 2023

Μάθε πώς να συνδυάσεις σωστά τη γραβάτα σου με το πουκάμισό σου
Pexels
Μάθε πώς να συνδυάσεις σωστά τη γραβάτα σου με το πουκάμισό σου και μη φοβάσαι πια ότι θα κάνεις λάθος!

Μπορεί να μη φοράς γραβάτα συχνά, αλλά όταν φοράς καλό θα είναι να τη φοράς σωστά.

Η πιο safe επιλογή που κάνουν όσοι δεν φοράνε συχνά γραβάτες είναι να τη σετάρουν με ένα λευκό πουκάμισο. Οκ, καλό είναι, αλλά αρκετά βαρετό.

Δεν πρέπει να φοβάσαι να παίξεις με τα prints, μήπως κάνεις κάποιο λάθος. Να είσαι θαρραλέος και να διαβάσεις παρακάτω πώς να συνδυάσεις σωστά την γραβάτα σου με το πουκάμισό σου. Από τους πιο απλούς συνδυασμούς, μέχρι τους πιο περίπλοκους, σε έχουμε καλυμμένο!

Jenny.Gr
Pexels


Αρχάριος: Συνδύασε μονόχρωμη γραβάτα, με μονόχρωμο πουκάμισο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος, όπως μέντα πουκάμισο με πράσινη σκούρα γραβάτα ή δοκίμασε αντιθέσεις, όπως ένα ροζ πουκάμισο με μπλε σκούρα γραβάτα.


Ενδιάμεσος: Δοκίμασε να σετάρεις μια γραβάτα με σχέδια, με ένα μονόχρωμο πουκάμισο ή το αντίθετο. Το κόλπο είναι να υπάρχει ένα χρώμα που να ενώνει τη γραβάτα με το πουκάμισο, π.χ. να υπάρχει και στα δύο σκούρο μπλε.

Προχωρημενος: Το να σετάρεις μια γραβάτα με σχέδια, με ένα πουκάμισο με σχέδια μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά στην πραγματικότητα αν χρησιμοποιήσεις αυτά τα κολπάκια, θα είσαι εξαιρετικά στυλάτος.

Αν θέλεις να σετάρεις το ίδιο σχέδιο, π.χ. ρίγες, τότε καλό θα είναι να έχουν διαφορά μεγέθους αυτές οι ρίγες. Μπορεί να έχει λεπτές ρίγες το πουκάμισο και φαρδιές η γραβάτα ή το αντίθετο.

Αν θέλεις να σετάρεις δύο διαφορετικά σχέδια, τότε τα σχέδια αυτά πρέπει να έχουν το ίδιο μέγεθος. Μπορείς να σετάρεις δηλαδή γραβάτα με μικρές βούλες και πουκάμισο με μικρές ρίγες. Απλά μην σετάρεις δύο σχέδια που μοιάζουν μεταξύ τους και στο ίδιο μέγεθος, γιατί το ένα θα χάνεται μέσα στο άλλο, π.χ. μη σετάρεις μικρα καρό με μικρές βούλες.

Σε όλα τα παραπάνω πρέπει να υπάρχει ένα κοινό χρώμα στη γραβάτα και στο πουκάμισο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.