CELEBRITIES MEN’S POINT

Οι 11 επενδύσεις που θα ευχόσουν να είχες κάνει νωρίτερα


JTeam

30 Ιανουαρίου 2023

Οι 11 επενδύσεις που θα ευχόσουν να είχες κάνει νωρίτερα
Pexels
Τι είναι hot σήμερα και τι θα είναι αύριο; Πώς μπορείς να το γνωρίζεις άραγε;

Κάθε άντρας, μια φορά τουλάχιστον στη ζωή του, έχει κοιτάξει πίσω και έχει μετανιώσει για κάτι που δεν αγόρασε ή δεν επένδυσε όταν ήταν η σωστή στιγμή. Μπορεί να ήταν μια πολύ καλή αγορά ακινήτου, ή μια προσφορά ενός ρολογιού ή ακόμα και μετοχές. Αυτό συνήθως συμβαίνει διότι δεν υπάρχει αρκετή γνώση της αγοράς και του τι είναι hot σήμερα και τι θα είναι αύριο.

Οπότε πώς θα μπορούσαμε να βγούμε μπροστά και να ξέρουμε που να επενδύσουμε πριν ξεκινήσει να γίνεται κοσμοπλημμύρα; «Το πρωινό πουλί πιάνει το σκουλήκι» λένε και αν τα σκουλήκια άξιζαν άξιζαν όσο οι μετοχές της Tesla, θα είχαμε οικολογικό πρόβλημα.

Jenny.Gr
Pexels

Θεωρητικά για να προβλέψεις τις μελλοντικές τάσεις, αρκεί να κοιτάξεις τις τάσεις του παρελθόντος. Το κλειδί είναι να μάθεις ποια ήταν τα πιο περιζήτητα αντικείμενα -και όχι μόνο- για αγορά παλαιότερα και πως οι ανάγκες των ανθρώπων που τα αγόρασαν εξελίσσονται στο μέλλον.

Παρακάτω θα δείτε ποια ήταν τα πράγματα που θα έπρεπε να είχαμε επενδύσει στο παρελθόν, πριν γίνουν ανάρπαστα το 2020. Πιστεύω θα είναι ένας πολύ βοηθητικός μπούσουλας.

1. Bitcoin

2. Ποδήλατο

3. Ακριβό άρωμα

4. Κολλητά τζιν παντελόνια

5. Μπότες

6. Καπέλο

7. Airpods

8. Ζιβάγκο

9. Καλό ρολόι

10. Manboxes

11. Μικρό ακίνητο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS