Οι celebrities επιλέγουν kohl eyes!

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Ας ξεκινήσουμε από μία σκηνή που σίγουρα όλες θυμάστε. Η Carrie λίγο πριν πάει να συναντήσει τον αγαπημένο της Aidan, στο Abu Dhabi κάθισε μπροστά από τον καθρέφτη της και τόνισε τα μάτια της. Θυμάστε λοιπόν τη σκηνή που έβαλε μία σκόνη στις εσωτερικές ρίζες των ματιών της, τα έκλεισε για λίγο και μόλις τα άνοιξε είχε ένα τονισμένο μάτι; 
Η διάσημη πρωταγωνίστρια χρησιμοποίησε το καλλυντικό, σε μορφή σκόνης που ονομάζεται kohl. Ο λόγος είναι ότι είναι όντως σαν κάρβουνο και μπορείτε να το βρείτε είτε στις Μουσουλμανικές χώρες-εκεί οι γυναίκες, λόγω της μαντίλας συνηθίζουν να τονίζουν τα μάτια τους με kohl powder- ή σε κάποιες συγκεκριμένες μάρκες καλλυντικών.
Να ξέρετε ότι η σκόνη kohl δεν έχει καμία σχέση στη χρήση με οποιοδήποτε μολύβι ή eyeliner. Για να το χρησιμοποιήσετε σωστά, πρέπει απλά να βάλετε στην άκρη ενός μυτερού πινέλου, ελάχιστη ποσότητα σκόνης, να το ακουμπήσετε στις κάτω, εσωτερικές ρίζες των ματιών σας και να κλείσετε για μισό περίπου λεπτό τα μάτια σας-προκειμένου να απλωθεί το υλικό σε όλο σας το μάτι.
Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι ένα μακιγιάζ που μικραίνει το σχήμα των ματιών σας, αλλά ταυτόχρονα κάνει πιο sexy και γατίσιο το βλέμμα σας!.