CELEBRITIES STAR LOOKS

Chic beauty looks εμπνευσμένα από τις celebrities


3 Απριλίου 2015

Το καθημερινό και μίνιμαλ makeup και hairstyle είναι η πιο ασφαλής λύση για μία αξιοπρεπή εμφάνιση για όλη τη μέρα. Όμως, στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν οι αλλαγές και που και που χρειάζεται μία πιο ιδιαίτερη και σικάτη αλλαγή. Μπορείτε, λοιπόν, να πάρετε ιδέες στιλ από κομψές εμφανίσεις που κατά καιρούς έχουν κάνει οι celebrities.

Δροσερή επιδερμίδα

Το πανέμορφο μοντέλο Cara Delevigne έχει πετύχει ένα άκρως σικάτο look. Το ελαφρύ smoky που έχει εφαρμόσει στα μάτια δυναμιτίζουν το βλέμμα χωρίς έχουν βαρύ αποτέλεσμα. Όμως, η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο makeup της είναι η ματ βάση που έχει επιλέξει σε συνδυασμό με το γυαλιστερό ρουζ. Το αποτέλεσμα δημιουργεί δροσερό και νεανικό πρόσωπο. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε σε υγρή μορφή blush.

gallery_1424791646-hbz-beauty-secret-cara-d

Party ponytail

Η popstar, Rihanna έχει κάνει μία αλογοουρά σε disco στιλ. Έχει τραβήξει όλα τα μαλλιά πίσω και έχει δώσει όγκο κάνοντας ψηλά στο κεφάλι ponytail. Ολοκλήρωσε το look της με έντονη μοβ σκιά στα μάτια και lipstick σε ανοιχτούς τόνους σάπιου μήλου.

gallery_1424184391-hbz-beauty-secret-rihanna

Dark bohemian beauty

Η Poppy Delevigne σε μία boho εμφάνιση. Το πρόσωπό της σε μεταλλικούς τόνους, της προσδίδουν αυστηρότητα και δένουν άψογα με το vampy goth lipstick που έχει επιλέξει. Τα μαλλιά της λεία και ίσια σε συνδυασμό με τα επιβλητικά κοσμήματα δυναμιτίζουν απόλυτα το look.

gallery_1424706379-hbz-beauty-secret-poppy-d

Αυστηρό smoky eye

Το supermodel, Karlie Kloss έχει συνδυάσει τα smoky eyes με τα ξέπλεκα μαλλιά, κάτι που την απογειώνει. Έχει τονίσει την περιοχή των ματιών με σκιά υπό τη μορφή σκόνης που γυαλίζει. Εάν θέλετε να κάνετε την απόλυτα sexy εμφάνιση υιοθετείστε το.

gallery-1427727506-hbz-beauty-secret-karlie-kloss

Modern glamour

Η ηθοποιός, Kate Bosworth έχει εμπνευστεί από τη δεκαετία του 1950. Έχει επιλέξει σκιά σε χρυσή απόχρωση και φούξια ρουζ, τονίζοντας τα μήλα του προσώπου. Η απόλυτη glam πινελιά είναι το λαμπερό κόκκινο lipstick.

gallery-1427899441-hbz-beauty-school-kate-bosworth

Half bun

Η ηθοποιός, Margot Robbie έχει κάνει μία πολύ κομψή επιλογή. Το συγκεκριμένο hairlook είναι νεανικό και αυστηρό ταυτόχρονα. Είναι μία εύκολη και γρήγορη λύση για να αποκτήσετε chic look. Τραβήξτε προς τα πίσω τα μαλλιά σας και σχηματίστε ένα μίνι κότσο στην κορυφή του κεφαλιού.

square_nrm_1422370569-hbz-beauty-secret-margot-robbie

Bright pink lips

Η ηθοποιός, Emma Stone φοράει παιχνιδιάρικο ροζ lipstick κάτι που την κάνει να δείχνει ακόμα πιο νεανική και δένει άψογα με το navy print. Έχει ολοκληρώσει το makeup της με κρεμμώδη ροζ ανοιχτή σκιά που χαρίζει στο βλέμμα λάμψη και γλυκύτητα.

gallery_nrm_1422977094-hbz-beauty-secret-emma-stone (2)

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.