CELEBRITIES STAR LOOKS

13 celeb εκδοχές για να διαλέξετε το ξανθό που σας ταιριάζει


18 Ιουνίου 2016

gwyneth-portrait.jpg

Πλέον, το να κάνουμε τα μαλλιά μας ξανθά είναι πιο "φυσιολογικό" από ποτέ. Διανύουμε μία φοβερή περίοδο που μας είναι λογικό να βλέπουμε στους δρόμους -αλλά και σε κάποιους επαγγελματικούς χώρους και γραφεία- μαλλιά σε όλες τις rainbow αποχρώσεις. Είναι λοιπόν η τέλεια ευκαιρία για να δοκιμάσουμε, όσες δεν το έχουμε τολμήσει ακόμα, να κάνουμε τα μαλλιά μας ξανθά!

Άλλωστε, τα Hollywood icons μας έχουν δείξει τον τρόπο, η κάθε μία με το δικό της στιλ και τη δική της προσωπικότητα. Οι όχι φυσικές ξανθιές χολυγουντιανές υπάρξεις μας έχουν αποδείξει πως όποιο χρώμα κι αν μας έδωσε ως φυσικό η μητέρα φύση, μπορούμε πάντα να γίνουμε blondies και να μας πηγαίνει. Αντιπροσωπευτικά παραδείγματα αποτελούν η Beyoncé, η Miley, η Chrissy Teigen και πολλές πολλές άλλες που θα δούμε στη gallery που ακολουθεί για να πάρουμε ιδέες.

Sandy και bright τόνοι, πιο θερμές ή πιο pale σκιές και πολλές άλλες εκδοχές. Η blonde παλέτα είναι μεγάλη! Αν έχετε αρχίσει να σκέφτεστε να γίνετε μέλη της μεγάλης ξανθιάς αγκαλιάς, εμπνευστείτε από τις παρακάτω εκδοχές.

[gallery-636725]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.