CELEBRITIES STAR LOOKS

Οι celebs αποδεικνύουν ότι το no-makeup-look κάποιες φορές είναι chic


9 Ιουλίου 2016

cov.jpg

Το makeup είναι ικανό να απογειώσει ένα πρόσωπο και να το μετατρέψει σε ό,τι προτιμάμε κάθε φορά. Όμως, ακόμα κι όταν κυκλοφορούμε χωρίς να έχει προηγηθεί μακιγιάζ στο πρόσωπό μας, μπορούμε να είμαστε εξίσου όμορφες, λαμπερές και chic!

Αν φροντίσουμε λίγο το outfit που θα επιλέξουμε και το hairlook, και χρησιμοποιήσουμε ένα-δύο απλά accessories -π.χ. ένα καπέλο ή ένα ζευγάρι εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου- προς όφελός μας και προς ανάδειξη του στιλ και της προσωπικότητάς μας, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο φανταζόμαστε!

Ασφαλώς, ο σωστός καθαρισμός και η σωστή ενυδάτωση του προσώπου μας πριν βγούμε από την πόρτα του σπιτιού μας είναι το Α και το Ω. Και, ναι, ξέρουμε όλες πολύ καλά πως με άλλο αέρα υπάρχουμε και φερόμαστε όταν έχουμε κάνει ένα ωραίο μακιγιάζ, όμως, η πρόταση δεν είναι να μην το ξανακάνουμε. Δεν θα ξεστομίζαμε ποτέ κάτι τέτοιο! Η πρόταση είναι να το τολμήσουμε μία-δύο φορές! Έτσι, θα δώσουμε και χρόνο στην επιδερμίδα μας να ανασάνει!

Κάτι θα ξέρουν και οι celebs που, όπως θα δείτε παρακάτω, έχουν κάνει τις without makeup εμφανίσεις τους και δεν απουσίαζε καθόλου η λάμψη από πάνω τους!

So, give it a try!

[gallery-648804]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.