CELEBRITIES STAR LOOKS

Instagram: Όταν οι Celebs κάνουν beauty πειραματισμούς


19 Ιουλίου 2016

PicMonkey-Collage-12.jpg

Όπως κι αν περάσαμε τις προηγούμενες μέρες μας εμείς, οι celebs τις πέρασαν σίγουρα όχι απλά με καλοκαιρινή διάθεση -χαλάρωση, fun και ανεμελιά- αλλά και με μία διάθεση πειραματισμού που πολύ μας άρεσε.

Αυτό, τουλάχιστον, μας δείχνουν όσα μοιράστηκαν μαζί μας στο Instagram όπου αυτή τη φορά, πραγματικά, δεν χορταίνουμε να κοιτάμε ξανά και ξανά τις φανταστικές pics τους! Η Poppy Delevingne φωτογραφήθηκε με ένα κόκκινο lipstick και από πάνω της υπήρχε ένα σύννεφο από χρωματιστά μπαλόνια, η Irene Kim είχε τα πιο χαριτωμένα και απίθανα σχέδια στα νύχια της με έμπνευση από τον Gustav Klimt.

Η Xiao Wen Ju τράβηξε την πιο cool selfie-ωδή στο multitasking: συνδύασε την τέχνη της ζωγραφικής την ομορφιά φτιάχνοντας μία μάσκα προσώπου σαν ουράνιο τόξο σε γήινες αποχρώσεις που κοσμούσε την Τ-ζώνη, το πηγούνι και τα μάγουλα. Το βραβείο μας όμως πηγαίνει στην Andreea Diaconu που απέδειξε την πίστη της στη φυσική ομορφιά χρησιμοποιώντας ένα λουλούδι ως βουρτσάκι για τα φρύδια της!

[gallery-654750]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.