CELEBRITIES STAR LOOKS

Οι 10 καλύτερες beauty photos από τις stars που ακολουθούμε


27 Ιουλίου 2016

PicMonkey-Collage-19.jpg

Από την Κένυα μέχρι την Ibiza, αυτή τη φορά οι beauty φωτογραφίες έχουν ένα βασικό θέμα: τα μαλλιά!  Η Sofia Sanchez de Betak έκανε σαφάρι πάνω σε ένα πανέμορφο άλογο κάνοντας στα ξανθά μαλλιά της μία loose ponytail, ενώ η Sophia Malamute φωτογράφισε τις Jamie Bochert και Mica Arganaraz και τα υπέροχα σώματά τους που ήταν καλυμμένα με ιαματική... λάσπη! Στο καμουφλάρισμά τους βοήθησε πολύ και το καστανό χρώμα των μαλλιών τους που χάρισε στο duo μία φωτογραφία που σίγουρα θα θυμούνται όλες!

Η Candice Swanepoel, που σύντομα θα γίνει μητέρα, στάθηκε σε ένα μπαλκόνι στη μέση ενός εκπληκτικού τοπίου και με την κοιλίτσα της να προτάσσεται, άφησε τα ξανθά μαλλιά της να τα στέλνει το αεράκι προς τα πίσω. Τα μοντέλα Coralie Jouhier και Jordan Rebello μας έδειξαν τις φυσικές τους μπούκλες τους με την υπέροχη υφή τους. Οι αδελφές Elizabeth και Victoria Lejonhjärta έκαναν δύο buns με τα μακρυά μαλλιά τους δίνοντας μία νέα διάσταση στον classic ballerina topknot!

Η Gigi  Hadid, με vintage διάθεση, έβγαλε μία selfie, με το χρώμα των νυχιών της να είναι απόλυτα ταιριαστό με το lip color και το κόκκινο της φωτιάς να αναδεικνύει τέλεια και τη sunkissed επιδερμίδα της. Ένα it girl, δεν θα μπορούσε παρά να συνδυάζει τα trends με τα classics!

[gallery-660097]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.