CELEBRITIES STAR LOOKS

Το μυστικό της λάμψης της Gwyneth Paltrow είναι τα... μυστικά ομορφιάς της


27 Σεπτεμβρίου 2016

gwyneth-paltrow-cover-768x512.jpg

Η Gwyneth Paltrow, που δεν έχει τίποτα να της λείπει από την επαγγελματική της πορεία, δεν έχει και τίποτα να της λείπει από την προσωπική της υγεία, ευεξία και ομορφιά. Ο λόγος είναι ότι η ίδια έχει μία beauty ρουτίνα με συγκεκριμένες προτιμήσεις, που έχει διαπιστώσει ότι "δουλεύουν" για εκείνη και δεν τις αλλάζει με τίποτα. Και πολύ καλά κάνει, αφού στα 44 έχει αυτή την απίστευτη εικόνα.

1. Είναι fun των serum και των ελαίων και τα τελευταία τα χρησιμοποιεί τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα περισσότερο από 3 φορές την εβδομάδα, αφού δεν πιστεύει καθόλου ότι δεν είναι καλά για το δέρμα, όπως κάποιοι υποστηρίζουν. Το αντίθετο. Εκείνη τα λατρεύει.

2. Δεν παραλείπει ποτέ την κρέμα ημέρας, την κρέμα νυκτός και την κρέμα ματιών.

3. Συνήθως βγαίνει έξω με λίγη μάσκαρα και λίγο χρώμα στα μάγουλα, ενώ δεν παραλείπει ποτέ ένα... oil balm. Δεν χρησιμοποιεί bronzer, highlighter και BB cream γιατί θεωρεί ότι χρειάζεται τεχνική, την οποία γνωρίζει καλύτερα η κόρη της από εκείνη.

4. Αναζητά πάντα nontoxic products (και) για τα μαλλιά της και βάζει στις άκρες -τι άλλο;- λαδάκι για να καταπολεμά την ξηρότητα όσο το δυνατόν περισσότερο.

5. Με το χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών της ασχολείται κυρίως όταν πρόκειται να ακολουθήσει κάποια φωτογράφιση ή κάτι σχετικό με τη δουλειά της.

6. Λατρεύει το βελονισμό και, γενικά, είναι ανοιχτή σε όλες τις σχετικές θεραπείες.

7. Θεωρεί την άσκηση πολύ σημαντικό μέρος της καθημερινότητας και η ίδια είναι μέλος ακόμα και σε ένα γυμναστήριο για box. Τα τελευταία 10 χρόνια, πάντως, έχει αρχίσει να μην είναι λίγο πιο ελαστική και έχει, απλά, πάντα στο μυαλό της ότι πάνω από όλα είναι η ισορροπία.

[gallery-698863]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.