CELEBRITIES STAR LOOKS

Το minimal beauty style της "Style Heroine"


TSVIGKOU

4 Νοεμβρίου 2016

Copy-of-5.png

Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες bloggers, παγκοσμίως. Ο λόγος για την Ελληνίδα Evangelie Smyrniotaki, γνωστή και ως "Style Heroine". Το έμφυτο στιλ της, η minimal ομορφιά της και η αγάπη της για τη μόδα την έχουν φέρει στην κορυφή των πιο διάσημων bloggers στον κόσμο. Εμείς την ξεχωρίζουμε τόσο για το στιλ της, όσο και για το beauty style της. Η απλότητα στα makeup looks της, η αλαβάστρινη επιδερμίδα της και τα ολόισια μαλλιά της είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουμε. Επιπλέον τα beauty μυστικά της είναι τόσο προσιτά και γνώριμα σε εμάς, που μπορούμε εύκολα να αντιγράψουμε.  H Evangelie φροντίζει να έχει πάντα ενυδατωμένη επιδερμίδα και έτσι η βάση στο πρόσωπό της στρώνει υπέροχα και δεν είναι υπερβολική. Αποφεύγει τις ζωηρές αποχρώσεις στα μάγουλά της-ροζ, κοραλί- και προτιμάει να κάνει έντονο contouring στα κόκαλα των μήλων της με ένα καφέ-φυσικό ρουζ. Τα μάτια της πάντα ελαφρώς τονισμένα με σκιές σε neautral αποχρώσεις. Η μάσκαρα είναι τόση, όση χρειάζονται οι βλεφαρίδες της για να δείχνουν πυκνές και τονισμένες. Όσο για τα χείλη της έχει δύο επιλογές. Κόκκινο με διακριτικές shimmer λεπτομέρειες ή nude σε matte απόχρωση. Basic μυστικό και η ενυδάτωση των χειλιών της, άλλωστε το nude και το κόκκινο κραγιόν είναι δύο δύσκολα χρώματα που για να δείξουν ωραία επάνω μας, απαιτείται να έχουμε ζουμερά-ενυδατωμένα χείλη.

Καταλήγοντας λοιπόν το συμπέρασμα είναι ότι η Evangelie φροντίζει ιδιαίτερα την ενυδάτωση του προσώπου της και αποφεύγει τις υπερβολές στο μακιγιάζ της. Πάντα ολοκληρώνει το beauty look της με ένα αυστηρό ίσιωμα στα μαλλιά της. Τo beauty style της μας αρέσει πολύ, εμείς θα το αντιγράψουμε. Κάντε κι εσείς το ίδιο!  [gallery-711776]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.