CELEBRITIES STAR LOOKS

"Tiger Eye": Το νέο hair colour trend που θα κατακτήσει το 2017


TSVIGKOU

5 Δεκεμβρίου 2016

20161102-zaa-a123-1311.jpg

Καιρός ήταν το balayage να δώσει τη θέση του σε ένα νέο τρόπο βαφής μαλλιών-βλέπετε δεν ήμουν fan. Σύμφωνα με τις τάσεις, η νέα τεχνική βαψίματος που θα κατακτήσει την επόμενη χρονιά- η οποία πλησιάζει σε λίγες ημέρες- λέγεται "Tiger Eye".

Ήδη διάσημα πρόσωπα του εξωτερικού, το προτιμούν και μάλιστα μας αρέσει πολύ. Πριν όμως τρελάνετε τους κομμωτές σας στις ερωτήσεις διαβάστε παρακάτω τι είναι αυτό το hair colour trend και πως μπορείτε να το αποκτήσετε.
To "Tiger Eye" περιλαμβάνει χρυσά, χάλκινά και καστανά highlights στα μαλλιά. Σκοπός είναι το μαλλί σας να αποκτήσει ένα ζεστό και με βάθος χρώμα.
Να θυμάστε ότι τα highlights πρέπει να γίνονται σε μικρές τούφες μαλλιών, η ρίζα πρέπει να είναι σκούρα απόχρωση-βαθή σολοκατί χρώμα μαλλιών-και το αποτέλεσμα να δείχνει όσο πιο φυσικό γίνεται. Σα να γεννηθήκατε με χρυσές, χάλκινες και καστανές τούφες στα σκούρα καστανά μαλλιά σας.

[gallery-715756]
 


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.