CELEBRITIES STAR LOOKS

Δε μας πείθουν ιδιαίτερα τα μυστικά ομορφιάς της Melania Trump


TSVIGKOU

20 Ιανουαρίου 2017

abaca-568711-031.jpg

Όπως και να 'χει όμως, δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι η Melania είναι όμορφη γυναίκα. Βέβαια η ίδια κρατάει καλά κρυμμένα μυστικά ομορφιάς και ξέρει ποιος είναι ο τρόπος να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της. Από την άλλη, όταν την κοιτάμε πολλές φορές αναρωτιόμαστε "Μα σε ποια μοιάζει, ποια μας θυμίζει;", παρακάτω θα μιλήσουμε και γι αυτό.

[gallery-716145]

Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν κάνει botox και γενικότερα είναι κατά των επεμβάσεων-γκούχου γκούχου. Με λίγα λόγια η νέα κυρία της Αμερικής έχει δηλώσει ότι αυτό το πρόσωπο, αυτό το τσίτα μάγουλο και μέτωπο στηρίζεται στο καλό ντεμακιγιάζ, στην ανάμειξη διαφορετικών κρεμών για το πρόσωπό της, στο μασάζ που κάνει και χαλαρώνει τον εαυτό της, στη σωστή διατροφή, στο πρωινό tonic προσώπου με βιταμίνη C και γενικότερα στις full ενυδατικές κρέμες που επιλέγει να φοράει καθόλη τη διάρκεια του ύπνου της. Αυτά είχε αναφέρει η Melania ως beauty secrets, σε συνέντευξή της, στο  QVC. Ας μην κάνω κάποιο σχόλιο για το ότι δεν έχει κάνει botox και δεν έχει πειράξει το πρόσωπό της, ας είμαι ευγενική!


Στη συνέντευξη ανέφερε ότι προτιμάει το ντεμακιγιάζ ματιών και προσώπου της Lancome.

Επιπλέον θα πρέπει να αναφερθούμε και στο μακιγιάζ που επιλέγει σε κάθε της εμφάνιση. Η Melania επιλέγει να κάνει focus στα μάτια της, τονίζοντας τις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων με μαύρο μολύβι και μαύρη σκιά. Μάλιστα όπως έχει αναφέρει η ίδια όταν βάζει μικρή ποσότητα από τη συγκεκριμένη σκιά, το χρώμα είναι γκρι, ενώ όταν είναι γενναιώδορη βγαίνει σκούρο μαύρο. Δεν της αρέσει το sparkling look, προτιμάει δυνατό βλέμμα και χείλη σε φυσικούς αλλά juicy τόνους. Όπως έχετε αντιληφθεί δεν εγκαταλείπει το lip gloss της.

Η αγαπημένη της μαύρη σκιά, είναι της MAC η Carbon, όπως δήλωσε στην ίδια συνέντευξη.

Προς ενημέρωσή σας η ομάδα της Melanie έχει ζητήσει να υπάρξει ειδικό δωμάτιο στο Λευκό Οίκο στο οποίο η πρώτη κυρία θα μπορεί να βάφεται, να φτιάχνει τα μαλλιά της να ανανεώνεται. Το δωμάτιο θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για σωστή εργασία των experts.

Κλείνοντας λοιπόν αυτό το άρθρο, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία διαπίστωση που έκανα κοιτώντας τις φωτογραφίες της Melania. Θεωρώ ότι μοιάζει τρομερά με μία άλλη πρώην πρώτη κυρία, αυτή της Γαλλίας. Φυσικά, αναφέρομαι στην Carla Bruni. Λίγο το γαλανό μάτι, το σχιστό σχήμα του, λίγο το έντονο μήλο-να αναφέρουμε ότι της Melania δεν ήταν έτσι από την ημέρα που γεννήθηκε-οι δύο κυρίες έχουν τρομερές ομοιότητες. Τυχαίο ή μη, αυτές ξέρουν καλύτερα!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.