CELEBRITIES STAR LOOKS

9 λόγοι που η Sasha Obama είναι το νέο teen style icon


MMEINTANI

19 Ιανουαρίου 2017

abaca-349212-021.jpg

Η μικρότερη κόρη του διάσημου ζεύγους, η 15χρονη Sasha, εκτός του ότι έλαμψε διά της απουσίας της από την τελευταία προεδρική ομιλία του πατέρα της (μέχρι και hashtag #whereissasha δημιουργήθηκε στο twitter) πρόσφατα ήρθε στο προσκήνιο και για έναν ακόμη λόγο, ο οποίος δεν είναι άλλος από το προσωπικό της στιλ, για το οποίο έλαβε τα εύσημα από πολύ κόσμο και όχι μόνο από editors περιοδικών μόδας, για παράδειγμα, αλλά ακόμη και από τον Drake! Ο γνωστός rapper εκτίμησε ιδιαίτερα το styling της νεαρής, αναδημοσιεύοντας μια street style λήψη της όπου τη βλέπουμε με baseball cap και αθλητικό T-shirt. Μια αμφίεση απόλυτα ταιριαστή με την ηλικία της δηλαδή, κόντρα σε πρότυπα του στιλ Kylie Jenner, αν μας ρωτάτε. 

Γιατί αν μας αρέσει κάτι στο συγκεκριμένο κορίτσι είναι το πόσο αβίαστα κομψή μοιάζιε σε κάθε της εμφάνιση, είτε αυτή είναι πιο επίσημη είτε πιο casual. Η αγάπη της για τα ωραία αξεσουάρ όπως τα κοσμήματα, τα σκουφιά και τα κασκόλ, η επιλογή της να συνδυάζει ακόμη και πιο θηλυκά φορέματα με τα αγαπημένα της φλατ παπούτσια αντί για ψηλοτάκουνα αλλά και το γενικότερο νεανικό feeling που βγάζει προς τα έξω, την κάνουν σίγουρα μια ελπιδοφόρα παρουσία στη διεθνή showbiz. 

Αυτός όμως δεν είναι ο μόνος λόγος που η Sasha Obama αξίζει το στιλιστικό ενδιαφέρον μας. Κάνοντας μια ανασκόπηση σε εμφανίσεις της ανά τα χρόνια που η οικογένεια διέμενε στον Λευκό οίκο, η μικρότερη κόρη βλέπουμε πως έχει παρουσιάσει πολλά ωραία looks που απέπνεαν με τον καλύτερο τρόπο το status και την ηλικία της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μαζί με τη μεγαλύτερη αδερφή της, την 18χρονη Malia, έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα The 25 Most Influential Teens of 2014 του περιοδικού Time.

 

Στη photo gallery που ακολουθεί θα δείτε 9 λόγους που θεωρούμε ότι πρόκειται για μια ανάσα δροσιάς στον σημερινό εφηβικό κόσμο που αξίζει να αποτελεί ένα "πρότυπο" για όλα τα νεαρά κορίτσια εκεί έξω.

[gallery-716148]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.