CELEBRITIES STAR LOOKS

H Ivanka Trump πέτυχε το ιδανικό natural makeup look


TSVIGKOU

24 Ιανουαρίου 2017

abaca-braa20170121-064.jpg

Δε θα ασχοληθούμε με το λευκό outfit που επέλεξε, το οποίο ταίριαζε άψογα στη σιλουέτα της, ούτε με τα υπέροχα κυματιστά μαλλιά της. Θα επικεντρωθούμε στο άψογο φυσικό μακιγιάζ της, το οποίο τόνιζε τα χαρακτηριστιά της και της χάριζε elegant διάθεση.
Το foundation ήταν δουλεμένο άψογα και η ποσότητα που είχε χρησιμοποιηθεί ήταν ιδανική για να μη μοιάζει υπερβολικά βαμμένη. Το light brown ρουζ στα μάγουλά της τόνιζε τα ζυγωματικά της ελαφρώς και δημιουργούσε την τέλεια σκίαση για να φανούν με διακριτικό τρόπο οι γωνίες του προσώπου της.
Από την άλλη τα μάτια της τα άφησε σε φυσικούς τόνους και επικεντρώθησε στο βάψιμο των βλεφαρίδων της-δεν αποκλείεται να φορούσε ακόμα και μικρές ψεύτικες τουφίτσες-βλεφαρίδες, οι οποίες κάνουν πιο πυκνές τις φυσικές. Το ιδανικό trick για να έχεις έντονο βλέμμα και να είσαι βαμμένη φυσικά.
Τέλος τα χείλη της ήταν super ενυδατωμένα με αποτέλεσμα η ροζ απόχρωσή τους να αναδεικνύεται και το lip gloss να δημιουργεί αίσθηση λάμψης και φρεσκάδας.

[gallery-716172]

Διαβάστε ακόμη:

Δε μας πείθουν ιδιαίτερα τα μυστικά ομορφιάς της Melania Trump

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.