CELEBRITIES STAR LOOKS

Πώς θα κάνετε κι εσείς το αψεγάδιαστο contouring της Kate Hudson


TSVIGKOU

2 Φεβρουαρίου 2017

abaca-580200-126.jpg

Οι καλύτερες εμφανίσεις των Sag Awards 2017 στο κόκκινο χαλί

"Το φόρεμά της ήταν τόσο κομψό, αλλά και sexy, οπότε δεν μπορούσαμε να υπερβάλουμε με το μακιγιάζ...αλλά ήθελα οπωσδήποτε να ταιριάζει στο στιλ της" είπε χαρακτηριστικά η makeup artist της Debra Ferullo.

Ενώ όλοι παρατηρήσαμε το έντονο και λαμπερό contouring στο πρόσωπο της Kate, η makeup artist της, Debra ανέφερε ότι δε χρησιμοποίησε κάποιο bronzer για να κάνει κοψίματα και να χαρίσει λάμψη. Προτίμησε να επιλέξει τρεις διαφορετικές αποχρώσεις foundation. "Νομίζω ότι είναι τρομερά βοηθητικό να χρησιμοποιείς διαφορετικές αποχρώσεις, όταν κάνεις βάση προσώπου με foundation. Όταν χρησιμοποιείς ένα προϊόν, το πρόσωπό σου βγαίνει flat και δεν ήθελα αυτό το αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη περίπτωση"  είπε χαρακτηριστικά η makeup artist της Kate.

Αν σας αρέσει η βάση προσώπου της Kate και επιθυμείτε ανάλογο αποτέλεσμα τότε επιλέξτε κι εσείς τρεις αποχρώσεις foundation. Η μία πρέπει να ταιριάζει στη φυσική σας απόχρωση και αντίστοιχα οι άλλες δυο να είναι η μία πιο ανοιχτή και η άλλη πιο σκούρα.

Ο απόλυτος οδηγός για σωστή επιλογή foundation

Αρχικά κάντε την περιοχή του Τ με το ανοιχτό. Στη συνέχεια πάρτε το σκούρο και τοποθετήστε το στο σημείο που κάνετε contouring-κόκαλα μήλων, πηγούνι και μέτωπο-ρίζες μαλλιών. Με το τρίτο foundation, το οποίο είναι στη δική σας φυσική απόχρωση βάψτε το υπόλοιπο πρόσωπό σας και απλά κάνετε blend με το πιο ανοιχτό και το σκούρο. Έχετε δημιουργήσει την τέλεια βάση και έχετε κάνει άψογο contouring, όπως κάνουν επαγγελματίες makeup artists!

Σε αυτά τα tricks & tips ορκίζονται όλοι οι Makeup Artist

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.