CELEBRITIES STAR LOOKS

Γιατί η Amal ορθώς επιλέγει όγκο σε κάθε χτένισμά της;


TSVIGKOU

6 Φεβρουαρίου 2017

abaca-521400-038-1.jpg

Σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση, τα μαλλιά της έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ίσια, σπαστά, κυματιστά, πιασμένα μισά ή ανέμελα όπως και αν είναι φροντίζει πάντα να δίνει όγκο στις ρίζες τους. Δεδομένου ότι είναι skinny και διαθέτει λεπτά χαρακτηριστικά, ο όγκος στην κορυφή των μαλλιών της είναι η πιο σωστή επιλογή. Το πρόσωπό της δείχνει πιο γεμάτο και το focus γίνεται στο πιο δυνατό της σημείο, στα πλούσια μαλλιά της.

Όσες διαθέτετε λεπτά και διακριτικά χαρακτηριστικά, μπορείτε να ακολουθήσετε το beauty trick της Amal. Δοκιμάστε να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας. Αν έχετε μακρύ πρόσωπο, προτιμήστε τις άκρες σας, δεξιά και αριστερά. Όσες έχετε οβάλ σχήμα προτιμήστε όγκο στις ρίζες, στην κορυφή.

[gallery-716230]

Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να πετύχετε όγκο στο χτένισμά σας, με λίγο κρεπάρισμα και ένα δυνατό hairspray, θα πετύχετε αυτό που χρειάζεστε στις ρίζες ή τις άκρες σας. Να θυμάστε πάντα ότι δε χρειάζεται να ψεκάσετε τα μαλλιά σας τόσο, όσο να κοκκαλώσουν. Θέλετε απλά να κάνετε το χτένισμά σας να έχει διάρκεια, σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τις υπερβολές!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.