CELEBRITIES STAR LOOKS

5 μαθήματα στιλ που πήραμε από την Emma Stone στο La La Land


MMEINTANI

3 Φεβρουαρίου 2017

2017-01-lalaland.jpg

Γι' αυτό και ο χαρακτήρας της Mia που υποδύεται η Emma Stone είναι μια ωραία πηγή έμπνευσης προκειμένου να "κλέψουμε" ορισμένα στιλιστικά tips που θα εφαρμόσουμε και στην καθημερινότητά μας. Και αν δεν σας πείθουμε με την πρώτη, το γεγονός ότι η ταινία είναι υποψήφια στην κατηγορία Best Costume, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτισης. Τι μπορείτε να θυμάστε λοιπόν; 

Μην φοβάστε το χρώμα

Σύμφωνα με την τακτική που ακολουθούσαν εκείνη την εποχή στο Hollywood, οι χαρακτήρες της ταινίας εμφανίζονται με τα βασικά χρώματα – έντονο κίτρινο, μπλε, κόκκινο και πράσινο έχουν την τιμητική τους και δημιουργούν το πιο bold αποτέλεσμα.

Δεν χρειάζεται να φοράμε πανάκριβα κομμάτια

Η μόνη φορά που βλέπουμε τον χαρακτήρα της Emma Stone να εμφανίζεται με ένα designer piece είναι το Jasun Wu φόρεμα που φοράει στο τέλος της ταινίας. Σύμφωνα με την ενδυματολόγο της ταινίας, μία ηθοποιός που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα, δεν θα είχε νόημα να εμφανίζεται με πανάκριβα σύνολα και αυτό είναι κάτι που όλες μας πρέπει να έχουμε κατά νου. Το στιλ δεν μετριέται σε χρήματα ούτε σε ακριβές υπογραφές.

Ταιριάξτε το νέο με το παλιό

Το αγαπημένο mix & match βρίσκει εφαρμογή και σε αυτή την ταινία, αφού η ενδυματολόγος δεν ήθελε να παρουσιάσει την Emma με εντελώς vintage ύφος αλλά ήθελε να έχει και μερικά πιο σύγχρονα στοιχεία στο look της.

Μερικές φορές ένα κοστούμι είναι προτιμότερο από φόρεμα

Η θηλυκότητα δεν εκφράζεται μόνο μέσα από ρομαντικά φορέματα αλλά μπορεί να δημιουργηθεί εξίσου εύκολα μέσα από ένα πιο ανδρόγυνο στιλ, το οποίο αποπνέει εξίσου ιδιαίτερο sex appeal. Το ριγέ κοστούμι που βλέπουμε να φοράει η Emma, σε συνδυασμό με το κατακόκκινο κραγιόν και το chic σινιόν της, θυμίζει κάτι από παλιές stars του κινηματογράφου και είναι όσο σαγηνευτικό πρέπει.

Δύο πράγματα πρέπει να έχετε πάντα μαζί

Το ένα είναι ένα λευκό T-shirt (ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σας χυθεί καφές ή θα λεκιαστεί το top σας) και το άλλο ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια – για τις ώρες που επιστρέφετε από το πάρτι και δεν μπορείτε να κάνετε βήμα με τα ψηλοτάκουνα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.