CELEBRITIES STAR LOOKS

Τι αλλαγές έχει κάνει στα μαλλιά της η Jennifer Aniston όλα αυτά τα χρόνια;


TSVIGKOU

20 Φεβρουαρίου 2017

abaca-563498-027.jpg

[gallery-716301]

Το 2000 η Jennifer πνιγόταν από το μαλλί, λίγο οι έντονες μπούκλες, λίγο το εντυπωσιακά μακρύ μήκος, λίγο και η επιρροή από τα 90's, η διάσημη ηθοποιός θύμιζε κάτι από γοργόνα Ariel, σε ξανθιά version.
Ένα χρόνο μετά έχουμε την Jennifer που όλοι θυμόμαστε. Έντονο φιλαριστό κούρεμα, με εξίσου έντονες ξανθές ανταύγειες. Με ένα πιο μακρύ και έντονα πιο σκούρο μελί-ίσως το πιο σκούρο χρώμα που είχε ποτέ της-τη συναντάμε το 2002, ενώ τον επόμενο χρόνο επιλέγει το ίδιο κούρεμα και ανοίγει απλά ένα με δύο τόνους το χρώμα.
Το 2004 λέει και πάλι ναι, μετά από 4 χρόνια στο σπαστό αλλά πιο ατημέλητο μαλλί και το πρόσωπό της φωτίζει από τα ανοιχτά highlights. Τον επόμενο χρόνο, ακολουθώντας το ίδιο, sexy hairlook επιλέγει να κάνει πιο σκούρες τις άκρες της, αποκτώντας ένα πιο αυστηρό στιλ.
Ερχόμαστε στο 2006 και εκεί συναντάμε ένα θαμπό ξανθό, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα της επιδερμίδας της. Το ίδιο χρώμα διατήρησε και την επόμενη χρονιά, με τη διαφορά ότι προτίμησε να επιστρέψει στο αυστηρά ίσιο look, χωρίς όγκο.
Το 2008, 2009 έχει με διαφορά ένα από τα καλύτερα hairlooks. Αυτή η μελί βάση, με τις σκούρες και ανοιχτές ανταύγειες να κάνουν contouring στο πρόσωπό της, ήταν πραγματικά το look που ήθελε κάθε γυναίκα να έχει τότε.
Ένα χρόνο μετά αποφασίζει να ανοίξει το χρώμα και επιλέγει ένα κοντό, ασύμμετρο καρέ, το οποίο την κάνει πιο αυστηρή. Το 2011 με σκούρα μελί βάση, ελάχιστες ανοιχτές ανταύγειες και φιλαριστό καρέ αποκτά ένα όχι και τόσο sexy look, το οποίο από τότε μέχρι σήμερα έχει αλλάξει, αφήνοντας τα μαλλιά της να μακρύνουν και προσθέτωντας μερικές ανοιχτές ανταύγειες!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.