CELEBRITIES STAR LOOKS

Το μυστικό της Charlotte Casiraghi πίσω από το πριγκιπικό beauty look της


TSVIGKOU

2 Μαρτίου 2017

20150604-zaf-v01-001.jpg

Αν έπρεπε να επιλέξουμε μερικές λέξεις για να την περιγράψουμε, τότε αυτές θα ήταν "αγνή ομορφιά." Αποφεύγοντας οτιδήποτε αφορά το έντονο μακιγιάζ, τα επιτηδευμένα looks και οποιαδήποτε τάση είναι της μόδας, η Charlotte φροντίζοντας πάντα να έχει ενυδατωμένη, λαμπερή επιδερμίδα και αναδεικνύοντας με φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά που διαθέτει, ξεχωρίζει για το πριγκιπικό beauty look της.
Το πιο έντονο που έχουμε δει επάνω της, σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ είναι τα τονισμένα χείλη. Σε αποχρώσεις όπως το φωτεινό φούξια και το ζωηρό κόκκινο, συνδυασμένα με φυσικό makeup και ενυδατωμένη επιδερμίδα αναδεικνύει τη θηλυκότητά της και στηρίζει την εικόνα της αγνής ομορφιάς που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της. 
Μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια είναι τα χείλη της, τα οποία αν παρατηρήσετε είναι πάντα ενυδατωμένα, κάτι που της επιτρέπει να αποφεύγει ακόμα και το κραγιόν, σε δημόσιες εμφανίσεις της. 
Η Charlotte αρνείται να βάλει βαριές βάσεις στο πρόσωπό της, να πουδραριστεί για να μη γυαλίζει, να κάνει smokey eyes για να έχει έντονο βλέμμα και δεν αμελεί ποτέ την ενυδάτωση της επιδερμίδας της, την οποία προφανέστατα διαθέτει από το συνολικό τρόπο ζωής της και όχι μόνο από προϊόντα ομορφιάς. Αυτό είναι το μυστικό beauty look της, που της χαρίζει πριγκιπικό στιλ. Τι λέτε εμείς μπορούμε να αποκτήσουμε ανάλογο;

[gallery-716345]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.