CELEBRITIES STAR LOOKS

H Stella McCartney επιβεβαίωσε το beauty trend που θα επικρατήσει το 2017


TSVIGKOU

13 Μαρτίου 2017

stella-mccartney-waw1718-097.jpg

Το Autumn/Winter 2017 show, της Stella McCartney, στο Paris Fashion Week έκανε focus στην λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Σε ένα μεγαλοπρεπές presentation  στην Opera Garnier, η Βρετανίδα σχεδιάστρια παρουσίασε τις “skin-free skin” δημιουργίες της-όπως τις ονόμασε η ίδια-, συνδυασμένες με ένα total natural look.
Λαμπερές, full ενυδατωμένες επιδερμίδες, ελαφριές σκιάσεις στα μάγουλα, οι οποίες απαλά αναδείκνυαν τις γωνίες των προσώπων των μοντέλων, τονισμένα φρύδια όπου έκαναν το statement στο makeup look και τέλος απαλά ροζ και εμφανώς ενυδατωμένα χείλη που χάριζαν fresh and healthy διάθεση. 

[gallery-716407]

Ανατρέχουμε και σε άλλα catwalks Autumn/Winter 2017 και κρατάμε το ανδρόγυνο κούρεμα, σε συνδυασμό με το φυσικό μακιγιάζ, του οίκου Alexander Wang.

[gallery-716318]

Η Carolina Herrera με τη σειρά της πρότεινε ένα πιο ρομαντικό φυσικό μακιγιάζ, το οποίο απογείωσε με τα χαμηλά πιασμένα ponytails. Ένα μακιγιάζ που αναδεικνύει τη θηλυκότητα που κρύβει κάθε γυναίκα.

Step by step το beauty look της Carolina Herrera

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.