CELEBRITIES STAR LOOKS

Το modern-chic manicure style της Eugenie Niarchos


TSVIGKOU

27 Μαρτίου 2017

eugenie-niarchos-2.jpg

Αφήνουμε για λίγο στην άκρη το στιλ της και κάνουμε zoom στο μανικιούρ της. Η Eugenie αγαπάει το κλασσικό αλλά και το μοντέρνο στιλ, κάτι που διαπιστώνουμε ακόμα και στο χρώμα των νυχιών της. Αρκετές φορές έχει απαθανατιστεί με ένα κλασσικό, βαθύ κόκκινο-το οποίο πιθανότατα να είναι και το αγαπημένο της-, με φυσικά αλλά πάντα περιποιημένα νύχια και με ένα μεταλλικό baby blue, το οποίο μάλιστα είναι της μόδας για τη φετινή άνοιξη.
Γενικότερα τα παστέλ-baby blue, pink, beige- είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις στο μανικιούρ για φέτος. Σε μεταλλική υφή έχει πιο rock και μοντέρνα διάθεση, με αποτέλεσμα να απογειώνει το στιλ. Κάτι που πετυχαίνει και η Eugenie, κάθε φορά που επιλέγει τη συγκεκριμένη απόχρωση.

[gallery-716452]

H Eugenie δεν είναι η μόνη που αγαπάει τα κόκκινα νύχια. Η Anna Dello Russo είναι αγαπημένη μας fashionista και σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση προτιμάει το κλασσικό κόκκινο. Δείτε τις φωτογραφίες από το μανικιούρ της, στην gallery που ακολουθεί.

[gallery-716389]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.