CELEBRITIES STAR LOOKS

Diana: Η πριγκίπισσα που ανέδειξε το natural makeup look


TSVIGKOU

21 Μαρτίου 2017

gettyimages-51581143.jpg


"H πριγκίπισσα Diana αντιλήφθηκε ότι η δύναμη των μαλλιών και του μακιγιάζ, είναι κάτι που δεν πρέπει να υποτιμάει κανένας", έχει αναφέρει χαρακτηριστικά η makeup artist της, Mary Greenwell.


Μπορούμε να πούμε ότι όσο όμορφη ήταν εσωτερικά, ήταν και εξωτερικά. Ό,τι έκανε για το beauty look της αποσπούσε την προσοχή όλων και γινόταν τάση για την εποχή. 
Η ίδια προτιμούσε να αναδεικνύει τα φυσικά της χαρακτηριστικά, ήταν λάτρης του natural makeup look. Ακολουθούσε beauty tricks, που απλά τόνιζαν τα δυνατά σημεία του προσώπου της-τα μπλε μάτια της, τα έντονα μήλα της, τα απαλά, ροζ χείλη της.

Είχε δικούς της beauty κανόνες, οι οποίοι ουσιαστικά εστίαζαν στην υγεία της επιδερμίδας της. Η ίδια φημιζόταν για την τέλεια επιδερμίδα της, ωστόσο δεν έμενε σε αυτό. Καθημερινά έκανε σχολαστικό καθαρισμό, εφάρμοζε toner, την ενυδάτωνε, ενώ δεν αμελούσε τη χρήση serum και φορούσε πάντα αντηλιακό την ημέρα.
Φρόντιζε να κοιμάται αρκετές ώρες και μάλιστα ο ύπνος της να είναι ποιοτικός. Έκανε τα πάντα αλλά με μέτρο. Απέφευγε αλκοόλ και κάπνισμα, καθώς θεωρούσε ότι οι υπερβολές σε αυτές τις συνήθειες καταστρέφουν το περιουσιακό στοιχείο κάθε ανθρώπου, το δέρμα του.
 

Διαβάστε εδώ: Τις συνήθειες που καταστρέφουν το δέρμα

To signature makeup look της ήταν η ενυδατωμένη επιδερμίδα της, ένα foundation που ήταν ακριβώς στον ίδιο τόνο με το δέρμα της, ένα concealer που έκανε διακριτικό lift στην περιοχή των ματιών, μάσκαρα στις ρίζες και ποτέ στις άκρες, για να τονίζει το χρώμα των ματιών της και κραγιόν σε απόχρωση ανάλογη με το mood της ημέρας.

[gallery-716477]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.