CELEBRITIES STAR LOOKS

3 makeup steps για να πετύχουμε τις γωνίες της Kim


TSVIGKOU

18 Μαΐου 2017

18013498-1894465067464115-4031861426262900736-n.jpg

Η Kim προτιμά μία ενυδατωμένη, λαμπερή επιδερμίδα και γενικότερα nude τόνους σε όλο της το πρόσωπο. Το μακιγιάζ της είναι εντελώς φυσικό, ωστόσο πάντα έχει τονισμένες γωνίες.

[gallery-716870]

Σαφώς το σχήμα του προσώπου της την ευνοεί, ωστόσο και μέσα από makeup trick κάνει πιο έντονο το αποτέλεσμα.

Για να πετύχετε αντίστοιχο αποτέλεσμα αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα που ακολουθούν:

  1. Απλώστε στο πρόσωπό σας ένα foundation super ενυδατικό και αφήστε το λίγα λεπτά να στεγνώσει.
  2. Επιλέξτε ένα matte bronzer και χρησιμοποιήστε το κάτω από τα κόκκαλα των ζυγωματικών σας. Σβήστε το προς τα πάνω, στο μέτωπο και κοντά στις ρίζες των μαλλιών σας αλλά και προς τα κάτω στο πηγούνι και το λαιμό.
  3. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μία διάφανη, λευκή κατά προτίμηση πούδρα και προσθέστε την κάτω από την περιοχή των ματιών, πάνω στα κόκκαλα των ζυγωματικών και στο κόκκαλο της μύτης.

Όσο λιγότερη ποσότητα χρησιμοποιήσετε, τόσο λιγότερο έντονες θα γίνουν οι γωνίες σας. Αντίθετα αν είστε γενναιώδορες με την ποσότητα και απλά δουλέψετε το bronzer με το πινέλο σας παραπάνω, θα πετύχετε αποτέλεσμα σαν της Kim.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε ενυδατικά foundations, ιδανικά για πρωινά αλλά και βραδινά looks.

[gallery-716867]

Bronzer matte αλλά και με shimmer για όσες θέλουν ένα καλοκαιρινό look. Να ξέρετε ότι αν είστε μαυρισμένες, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλο σας το πρόσωπο, με ένα μεγάλο, φουντωτό πινέλο.

[gallery-716411]

Τέλος μία διάφανη πούδρα χρειάζεται πάντα. Ιδιαίτερα αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, θα σας βολέψει για να δώσετε matte υφή.

[gallery-715942]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.