CELEBRITIES STAR LOOKS

Κάννες 2017: Δύο εμφανίσεις που μας έκλεψαν την καρδιά


Αφροδίτη Σακκά

19 Μαΐου 2017

winnieharlow.jpg

Διαβάστε εδώ: Η πάρα πολύ καυτή πρεμιέρα των Καννών

Η 22χρονη, Winnie Harlow, είναι γνωστό πως συνήθως διαλέγει πιo edgy looks, ωστόσο, αυτή τη φορά εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του 'Loveless', με ένα πιο παραδοσιακό φόρεμα. Το μοντέλο, φόρεσε μία δραματική, μπλε τουαλέτα του σχεδιαστή Ζuhair Murad από τη συλλογή Spring/Summer Couture 2017, με ογκώδη φούστα, έντονο V στο μπούστο και αστραφτερό ύφασμα. Η Harlow συνδύασε το φόρεμα με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.

[gallery-716890]

Στην αρχή της δεύτερης μέρας του φεστιβάλ, η Julianne Moore εμφανίστηκε με ένα πράσινο shirt-dress της σχεδιάστριας Sonia Rykiel, που ενώ ήταν αρκετά απλό, ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό την ίδια στιγμή. Το φόρεμα είχε μανίκια σε στιλ 3/4 και αέρινη γραμμή, ενώ περιλάμβανε μαύρα μεγάλα κουμπιά στο μπροστινό μέρος και στο πλάι της φούστας. Η Moore συνδύασε την μαύρη κορδέλα με την οποία το φόρεμα έδενε στη μέση, με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σανδάλια επίσης σε μαύρη απόχρωση.

[gallery-716891]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.