CELEBRITIES STAR LOOKS

@Violette_fr: η νέα beauty queen που πρέπει να ακολουθήσετε


TSVIGKOU

26 Ιουνίου 2017

el-violette-atelier-1-global-media-expiry-december-201702-final.jpg

Αφήνει τα μαλλιά της χαλαρά, σπαστά επιλέγει έντονες αποχρώσεις για τα χείλη της, με κύρια επιλογή το κλασσικό κόκκινο, δε διστάζει να πειραματίζεται με το μακιγιάζ των ματιών της και να υιοθετεί τελευταία trends, όπως αστεράκια στο κινητό βλέφαρο και μεταλλική σκιά στην περιοχή των κύκλων. 

Αναδεικνύει το αμυγδαλωτό σχήμα τους με eyeliner σε μαύρο αλλά και σε μεταλλικό μπλε. Σαφώς η μάσκαρα δε λείπει ποτέ από τις ρίζες και όχι τις άκρες των βλεφαρίδων της.

Τα νύχια της πάντα περιποιημένα σε αποχρώσεις όπως είναι το κόκκινο και το σκούρο κερασί.

Όσα και αν γράψω για το beauty look της makeup artist Violette, της νέας Global Creative Director της Estee Lauder είναι λίγα. Με ένα scroll down στο προφίλ της, στο instagram-πατήστε εδώ για να το ανακαλύψετε-επέλεξα κάποια από τα uploads που δείχνουν πώς η ίδια με απλές τεχνικές που μπορούμε να ακολουθήσουμε, έχει πάντα το τέλειο beauty look. Αυτή η απλότητα και η χαλαρότητα, με τις μικρές μοντέρνες πινελιές είναι o ιδανικός συνδυασμός που μπορεί να ακολουθήσει κάθε μία από εμάς.

Πώς;
Η Violette μας δείχνει τον τρόπο!

[gallery-717084]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.