CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Chrissy Teigen έκανε την καλοκαιρινή αλλαγή στα μαλλιά που θέλουμε όλες


TSVIGKOU

8 Ιουλίου 2017

19121011-487218124952210-3294435543202398208-n.jpg

Η τελευταία αλλαγή που έκανε και αποκάλυψε με post στο twitter ήταν το χρώμα των μαλλιών της, το οποίο έγινε πιο καλοκαιρινό...πιο sexy τολμούμε να πούμε. Η Chrissy έκανε αυτό το πολυπόθητο ξάνοιγμα που θέλουμε όλες να κάνουμε. Ένα sun-kissed ξανθό που μοιάζει σα να το έκανε ο ήλιος. Σκεφτείτε πως έχετε κάτσει για μέρες στον ήλιο και το χρώμα των μαλλιών σας έχει ανοίξει κυρίως στις άκρες.

Αυτό έκανε η Chrissy και ταιριάζει απόλυτα στη σταρένια επιδερμίδα της και τα μελί μάτια της. Η ίδια πόζαρε χωρίς ίχνος makeup στη φωτογραφία του κινητού της και μοιράστηκε την αλλαγή με τους followers της. Για μία ακόμη φορά τα σχόλια αλλά και τα likes έπεσαν βροχή όπως καταλαβαίνετε.

 

 

Post για αυτή την αλλαγή έκανε και η stylist της Chrissy, Lizy Jung μόνο που εκείνη μοιράστηκε το αστείο video από την αλλαγή χρώματος, στο instagram της. Δείτε την Chrissy με αλουμινόχαρτο στα μαλλιά και φίλτρο στο πρόσωπό της.

 

Αν χρειάζεστε περισσότερα references για αυτό το καλοκαιρινό χρώμα μαλλιών, δείτε την gallery που ακολουθεί με τις φωτογραφίες της Gwyneth Paltrow. Μία ακόμη star που διαθέτει υπέροχο ξανθό χρώμα.

[gallery-716979]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.