CELEBRITIES STAR LOOKS

Beauty Secrets της πριγκίπισσας Diana


TSVIGKOU

17 Ιουλίου 2017

abaca-14391-01.jpg

Εξίσου όμορφη στο εξωτερικό όπως ήταν στο εσωτερικό, η Diana είχε κι εκείνη τα δικά της beauty secrets, όπως κάθε γυναίκα.

Λάτρης του natural look, ήξερε τι της ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της και ποιο look ταίριαζε σε ποια περίσταση.

Ο πιο βασικός κανόνας που δεν άλλαζε ποτέ ήταν ότι δεν ξέφευγε από την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της."Είχε απίστευτο δέρμα, το οποίο μπορεί να οφειλόταν ακόμα και στα οικογενειακά γονίδια", έχει αναφέρει χαρακτηριστικά άνθρωπος από το περιβάλλον της. Ωστόσο, η πριγκίπισσα  δεν θεωρούσε ποτέ κάτι δεδομένο, γι αυτό καθημερινά καθάριζε το πρόσωπό της, χρησιμοποιούσε toner, serum, ενυδατική και προϊόντα με SPF προστασία.

Επιπλέον πάντα κοιμόντας αρκετές ώρες. Ο ποιοτικός ύπνος αποτελούσε μέρος της beauty ρουτίνας της. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η έλλειψη ύπνου κάνει το δέρμα να φαίνεται χλωμό και κουρασμένο, επειδή η κυκλοφορία του αίματος μειώνεται. Προφανώς κάτι ήξερε η ίδια.

Έκανε focus στο βλέμμα της. Μετά την ενυδάτωση των ματιών της, έκανε ελαφριά κάλυψη με προϊόν στο χρώμα της επιδερμίδας της και πάντα τόνιζε τις ρίζες με eyeliner, σε μπλε χρώμα κατά προτίμηση. Ολοκλήρωνε το βλέμμα με μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων.

H Diana είναι αναμφισβήτητα η πριγκίπισσα που ανέδειξε το φυσικό μακιγιάζ, προσθέτωντας πάντα μικρές πινελιές που έκαναν πιο ενδιαφέρον το look της.

[gallery-716477]

H Diana ήταν λάτρης και των περιποιημένων άκρων. Σε πολλές φωτογραφίες τη συναντάμε με nude manicure αλλά και κόκκινο, ένα χρώμα που αγαπούσε ιδιαίτερα για το μανικιούρ της.

[gallery-386729]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.