CELEBRITIES STAR LOOKS

H Kate Middleton φόρεσε την αγαπημένη τιάρα της πριγκίπισσας Diana


Αφροδίτη Σακκά

13 Ιουλίου 2017

kate.jpg

Διαβάστε εδώ: Θα εκπλαγείτε με το πώς καθαρίζει η Kate Middleton το πρόσωπό της

Η Middleton συνδύασε την τιάρα με μία εξίσου εντυπωσιακή, δαντελένια τουαλέτα Marchesa σε ανοιχτή ροζ απόχρωση, μανίκια με βολάν λεπτομέρειες και βαθιά λαιμόκοψη. Εκτός από το στέμμα, η Kate φόρεσε ένα διαμαντένιο κολιέ και σκουλαρίκια με πέρλες.

H Diana έλαβε την Cambridge Lover's Knot Tiara ως δώρο από την βασίλισσα Elizabeth II το 1981, σύμφωνα με την Telegraph. Το στέμα είναι άνω των 100 χρονών και βρισκόταν αρχικά στην κατοχή της βασίλισσας Mary το 1900. Η τιάρα φτιάχτηκε από τον Garrand, αγαπημένο κοσμηματοπώλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας και περιλαμβάνει 19 διαμαντένιες "αψίδες" που η κάθε μία τους κρατά από μία πέρλα.

Η δούκισσα του Cambridge έχει φορέσει πολλές φορές τη συγκεκριμένη τιάρα, συμπεριλαμβανομένου του γάμου της με τον πρίγκιπα William το 2011 και ενός συμποσίου στο Buckingham Palace, που τη συνδύασε με μία κόκκινη τουαλέτα Jenny Packham.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.