CELEBRITIES STAR LOOKS

To It Girl, Bianca Brandolini αποκαλύπτει ποιο είναι το μυστικό των μαλλιών της


TSVIGKOU

29 Αυγούστου 2017

abaca-564974-006.jpg

Η ίδια μεγάλωσε ανάμεσα σε Παρίσι, Βενετία και Ρίο ντε Τζανέιρο-η καταγωγή της μητέρας της- και σπούδασε στο Institut du Marais-Charlemagne Pollès. Ακολούθησαν θεατρικές σπουδές στο Studio Pygmalion στο Παρίσι.

Σήμερα η Bianca είναι διάσημο it-girl, μοντέλο και ηθοποιός. Το instagram της μετράει χιλιάδες followers, καθώς η ίδια ξεχωρίζει για το στιλ της, την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τα πλούσια, υγιή και λαμπερά μαλλιά της. Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε ένα βασικό χαρακτηριστικό επάνω της, τότε αναμφισβήτητα θα λέγαμε για τα μαλλιά της και στη συνέχεια για τα πυκνά φρύδια της.

Η Bianca έχει δηλώσει στη Βρετανική Vogue ότι φροντίζει τα μαλλιά της και ακολουθεί θεραπείες.  Όταν βρίσκεται στο Παρίσι επιλέγει το hair treatment "Soin Tokio", το οποίο κάνει τα μαλλιά μέχρι και 140% πιο δυνατά από πριν. Περιέχει κερατίνη και είναι μία θεραπεία κατάλληλη για κάθε τύπο τρίχας. Μετά από δύο μήνες τα μαλλιά είναι πιο λαμπερά και υγιή από ποτέ.

Επιπλέον όταν βρίσκεται στη Βραζιλία, κάνει καθαρισμό στο τριχωτό της κεφαλής, καθώς όπως λέει η ίδια είναι μία απίστευτη θεραπεία, η οποία διεγείρει την ανάπτυξη της τρίχας.

 

Στην gallery που ακολουθεί δείτε κάποιες από τις stylish εμφανίσεις της Bianca:

[gallery-717344]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.