CELEBRITIES STAR LOOKS

Princess Diana: Ένα διαχρονικό beauty icon


TSVIGKOU

31 Αυγούστου 2017

gettyimages-137488295.jpg


©:Getty Images

Κάνοντας focus μόνο στο πρόσωπό της είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς την αδυναμία στο γαλάζιο χρώμα για το μακιγιάζ των ματιών της. Η makeup artist της, Mary Greenwell σε συνέντευξή της έχει αναφέρει ότι είχε προσπαθήσει αρκετά να πείσει την Diana να αποχωριστεί το μπλε eyeliner και να προτιμήσει γήινα χρώματα. "Όσες έχουν μπλε μάτια δεν πρέπει να επιλέγουν μπλε eyeliner, μπλε μολύβι ή μπλε σκιά. Θαμπώνει τα μάτια", της έλεγε πάντα....ωστόσο εκείνη αρνιόταν να επιλέξει διαφορετική απόχρωση και άθελα της δημιούργησε μία τάση-σήμα κατατεθέν της.

Φτάνοντας στο σήμερα, 20 χρόνια από το θάνατο της Diana, βλέπουμε ότι το makeup look της είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Διάσημοι οίκοι, στα A/W17 catwalks παρουσίασαν makeup looks σε pop αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένης της μπλε σκιάς. Αυτό το αχνό γαλάζιο, το οποίο όταν συνοδευτεί με μαύρη μάσκαρα και σκούρο eyeliner τονίζει το χρώμα των ματιών. Chanel, Oscar de la Renta, Anna Sui, Mary Katratzou είναι μόλις τέσσερις από τους διάσημους οίκους που το λάνσαραν και το έφεραν στο 2017.

[gallery-717374]

Ας δούμε όμως ποιες άλλες σταρ του Hollywood έχουν εμπνευστεί από το makeup loοk της Diana για το μακιγιάζ τους στο κόκκινο χαλί.

[gallery-717377]

H Diana ήταν μία γυναίκα που ακολουθούσε τα δικά της beauty secrets. "H πριγκίπισσα ήξερε πόσο μέγαλο αντίκτυπο έχει ένα χτένισμα, αλλά και το μακιγιάζ και δεν τα υποτίμησε ποτέ" έχει αναφέρει χαρακτηριστικά η Mary Greenwell.

Ποτέ δεν ξέφευγε από την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της."Είχε απίστευτο δέρμα, το οποίο μπορεί να οφειλόταν ακόμα και στα οικογενειακά γονίδια", έχει αναφέρει χαρακτηριστικά άνθρωπος από το περιβάλλον της. Ωστόσο, η πριγκίπισσα δεν θεωρούσε ποτέ κάτι δεδομένο, γι αυτό καθημερινά καθάριζε το πρόσωπό της, χρησιμοποιούσε toner, serum, ενυδατική και προϊόντα με SPF προστασία, ενώ κοιμόταν και αρκετές ώρες.

Σήμερα συμπληρώνονται 20 ολόκληρα χρόνια από την 31/8 του 1997, όπου η Diana έφυγε από τη ζωή, μετά από τροχαίο στο Παρίσι. Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι για πολλά χρόνια ακόμη το στιλ της, το μακιγιάζ της, το χαρακτηριστικό pixie κούρεμά της θα αποτελούν πηγή έμπνευσης για γυναίκες που θέλουν να είναι simple, classy & elegant.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.