CELEBRITIES STAR LOOKS

Γιατί η Brigitte Macron είναι το beauty icon μιας νέας γενιάς


TSVIGKOU

7 Σεπτεμβρίου 2017

20170708-zaa-d20-515.jpg
Αρκετοί υποστηρίζουν ότι διανύουμε την εποχή της παρακμής-πτώσης των Kardashians. Δεν είμαστε σίγουροι αν ισχύει αυτό, ωστόσο μπορούμε να πούμε ότι διανύουμε την εποχή που η φυσική ομορφιά ακμάζει.

Ήδη από τα AW catwalks του 2016 η φυσική ομορφιά έχει επιστρέψει δυναμικά και φέτος βρέθηκε στο αποκορύφωμά της. Μπορεί τα μάτια και τα χείλη να τονίζονται, ωστόσο η επιδερμίδα μένει φυσική και βασικά χαρακτηριστικά όπως φρύδια, ζυγωματικά διατηρούν τη φυσικότητά τους. Εδώ να προσθέσουμε ότι το contouring αποτελεί πλέον παρελθόν και οι makeup artists μας ζητάνε να επιστρέψουμε στα fresh and healthy looks με μάγουλα σε ζωηρές αποχρώσεις του ροζ και του κοραλί.
Τα τελευταία χρόνια το πρότυπο ομορφιάς σταματούσε μέχρι την ηλικία των 25 max. Σήμερα ολοένα και περισσότερες γυναίκες τόσο σε catwalks, όσο και σε διαφημίσεις είναι κάθε ηλικίας και ποζάρουν περήφανα με τις ρυτίδες και τις "ατέλειές" τους, όπως για παράδειγμα η Lauren Hutton και η Daphne Selfe.
Και αν αναρωτιέστε τι σχέση έχει η Brigitte Macron με όλα τα παραπάνω, θα σας ζητήσουμε απλά να την παρατηρήσετε και να μας πείτε αν η εικόνα της ταιριάζει με την ηλικία της. Αν η ίδια έχει κάνει επεμβάσεις, botox κλπ δεν μπορούμε να κρίνουμε και από την άλλη αυτό δε μας αφορά ιδιαίτερα, είναι προσωπικό για κάθε γυναίκα. Αυτό που κρατάμε είναι ότι η ίδια δεν έχει αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της, δεν κρύβει την ηλικία της ούτε στα λεγόμενά της αλλά ούτε και στο πρόσωπό της και επίσης επιλέγει μακιγιάζ που ταιριάζει απόλυτα στην ηλικία της και στη θέση της ως σύζυγος προέδρου.

“Φυσικά και τρώμε πρωινό μαζί, εγώ με τις ρυτίδες μου και εκείνος με τα νιάτα του!” είναι τα λόγια της Brigitte σε συνέντευξή της για το περιοδικό Elle, τα οποία επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά πόσο cool και συμφιλιωμένη με την ηλικία της είναι.

Ναι είναι rock, είναι σίγουρα διαφορετική από τη μέση 65χρονη γυναίκα. Το ίδιο όμως διαφορετική είναι και η καθημερινότητά της, αφού η Brigitte προσέχει τη διατροφή της, γυμνάζεται καθημερινά και γενικότερα ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Κάθε φορά που τη βλέπουμε με δερμάτινο παντελόνι και t-shirt σκεφτόμαστε ότι κι εμείς θέλουμε να έχουμε τη σιλουέτα της στην ηλικία της. Όταν συνδυάζει smokey makeup look με Louis Vuitton ταγέρ για επίσημο κάλεσμα, βλέπουμε πώς κάτι πιο edgy παραμένει κομψό. Αρκεί να ξέρεις να το κάνεις.
Με άλλα λόγια η Brigitte έχει πολλά να μας διδάξει σχετικά με το στιλ, την ομορφιά και το σεβασμό που πρέπει να δείχνουμε στην ηλικία μας και τα χαρακτηριστικά μας. Αναμφισβήτητα είναι μία γυναίκα που αγαπάει και σέβεται τον εαυτό της.
​Στην gallery που ακολουθείτε δείτε την εμφάνισή της, στην ορκωμοσία του συζύγου της:

[gallery-716855]

Και αν θέλετε να τη δείτε με μοντέρνο στιλ, στην gallery που ακολουθεί δείτε το styling που επέλεξε για τη συνάντησή της, με τη Rihanna:

[gallery-717265]

Keep on Brigitte, μας αρέσεις πολύ!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.