CELEBRITIES STAR LOOKS

H επιστροφή της Michelle Pfeiffer στο κόκκινο χαλί απέδειξε πως η αναμονή άξιζε


Αφροδίτη Σακκά

6 Σεπτεμβρίου 2017

michelle15002.jpg

Διαβάστε εδώ: H Μichelle Pfeiffer αποκαλύπτει γιατί απομακρύνθηκε από το Hollywood

[gallery-717427]

Στο thriller του Darren Aronofsky, η Pfeiffer υποδύεται μία γυναίκα που διακόπτει τη φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή της Jennifer Lawrence και του Javier Bardem. O ρόλος της Pfeiffer είναι εξαιρετικά σημαντικός -βρίσκεται σε μία θέση στην οποία είχε να βρεθεί πολύ καιρό, μετά την απόφασή της να κάνει ένα διάλειμμα από το Hollywood για να μεγαλώσει τα παιδιά της με τον σύζυγό της και παραγωγό, David E. Kelley.

Η τρεις φορές υποψήφια για Oscar ηθοποιός μίλησε πρόσφατα σε μία συνέντευξή της για τον λόγο που αποφάσισε να επιστρέψει στην υποκριτική, αλλά και γιατί "εξαφανίστηκε" απ' το Hollywood.

"Τα παιδιά μου μεγάλωσαν πια," δήλωσε στο Interview. "Δεν έχασα ποτέ την αγάπη μου για την υποκριτική. Νιώθω πως είμαι σπίτι μου όταν είμαι στο πλατό. Είμαι πιο ισορροπημένο άτομο όταν δουλεύω, πραγματικά. Αλλά ήμουν πολύ προσεκτική ως προς το πού έκανα γυρίσματα, πόσο καιρό έλειπα, αν θα δούλευε ή όχι με το πρόγραμμα των παιδιών. Και μετά.. δεν ξέρω, πέρασε ο καιρός..εξαφανίστηκα, ναι."

Αυτή τη χρονιά, μαζί με την ταινία mother!  η Pfeiffer έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία του HBO, Wizard of Lies, και με τον Johnny Depp και τον Kenneth Branagh στο Murder on the Orient Express που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Νοέμβριο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.