CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Kate Middleton είχε φορέσει και δεύτερο νυφικό


MMEINTANI

21 Σεπτεμβρίου 2017

20110502-zaf-mm9-221.jpg

Το εντυπωσιακό φόρεμα από δαντέλα με τη μακριά ουρά και το ρομαντικό πέπλο, διά χειρός Sarah Burton από τον οίκο Alexander McQueen, έμεινε φυσικά στην ιστορία ως ένα από τα πιο εμβληματικά νυφικά των royals.

Διαβάστε ακόμα:
Τα πιο iconic διάσημα νυφικά από το 1946 ως σήμερα

[gallery-717250]

Αυτό που δεν ξέραμε όμως μέχρι σήμερα είναι ότι η Kate Middleton είχε στην πραγματικότητα και δεύτερο νυφικό φόρεμα, το οποίο και φόρεσε όταν τελείωσε το δημόσιο μυστήριο του γάμου και πήραν σειρά οι πιο στενοί οικογενειακοί εορτασμοί.

Διαβάστε ακόμα:
Υπάρχει λόγος που η Kate Middleton κρατάει μόνο αυτή την τσάντα

Το δεύτερο αυτό φόρεμα είχε και εκείνο την ίδια designer υπογραφή ενώ πρόκειται για μία πολύ πιο απλή και ρομαντική μάξι σατέν τουαλέτα με στρογγυλή λαιμόκοψη, στο οποίο ενώ ήταν strapless, η Kate επέλεξε να προσθέσει ένα μπολερό.

Δεν θα πούμε ψέματα, όσο εντυπωσιακό και ιδανικό για μία royal ήταν το πρώτο φόρεμα, άλλο τόσο μας αρέσει και με το δεύτερο καθώς της χαρίζει μια πιο ρομαντική και ήρεμη εικόνα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.