CELEBRITIES STAR LOOKS

Το φόρεμα των 185 δολαρίων που φόρεσε η Meghan Markle στη πρόσφατη εμφάνισή της


Αφροδίτη Σακκά

26 Σεπτεμβρίου 2017

meghan15406.jpg

Διαβάστε εδώ: Αυτό που όλοι περίμεναν: Prince Harry και Meghan Markle σε κοινή εμφάνιση

To royal ζευγάρι εθεάθη στην τελετή έναρξης των Invictus Games στο Τορόντο του Καναδά -ένα αθλητικό event το οποίο καθιερώθηκε από τον ίδιον τον πρίγκιπα Harry. Η Markle φόρεσε ένα βουργουνδί φόρεμα σε σκούρα απόχρωση που κοστίζει 185 δολάρια. Περιλαμβάνοντας πιέτες και φούστα σε midi μήκος, σε συνδυασμό με απλό wrap στιλ στο μπούστο και λεπτές τιράντες, το look ήταν απόλυτα ταιριαστό στο χαρακτηριστικό στιλ της Meghan. Το συμπλήρωσε με ένα δερμάτινο jacket του brand Mackage που έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν, και συνδύασε το outfit με ένα βελούδινο clutch σε αντίστοιχη απόχρωση. Το μονόχρωμο ντύσιμο δεν έδειχνε ποτέ πιο κομψό.

Όπως και με την Kate, φαίνεται πως η επηρροή της Markle έχει ήδη ξεκινήσει, αφού το φόρεμα στη συγκεκριμένη απόχρωση έχει γίνει ήδη sold out σε όλα τα νούμερα, ωστόσο, το brand προσφέρει το ίδιο σχέδιο σε άλλα τρία χρώματα.

Φαίνεται πως η Meghan Markle οδεύει για να γίνει μία νέα royal star.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις φωτογραφίες από την πρώτη κοινή εμφάνιση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry

[gallery-717573]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.