CELEBRITIES STAR LOOKS

Η ιστορία πίσω από το πιο iconic look της Cindy Crawford


Αφροδίτη Σακκά

10 Οκτωβρίου 2017

cindy.jpg

Το συγκεκριμένο φόρεμα είχε πολύ μεγάλη επιρροή στον κόσμο της μόδας, αφού από εκείνη τη βραδιά και μετά παράχθηκαν αμέτρητα ίδια σχέδια. Το βιβλίο του Variety, Complete Book of Oscar Fashion, γράφει: "H Cindy Crawford υποστηρίζει τον τίτλο του 'supermodel' με αυτή τη κατακόκκινη τουαλέτα Versace. Εκίνη και ο όμορφος, μέλλοντας-σύζυγός της Richard Gere θα μπορούσαν να είναι το πιο hot ζευγάρι στη τελετή των βραβείων."

Σε μία έρευνα του καταστήματος Debenhams δημοσίευσε στην εφημερίδα Telegraph πως το φόρεμα ψηφίστηκε η 12η καλύτερη red carpet εμφάνιση στην ιστορία. 

Η ίδια η Cindy Crawford έχει μιλήσει για τη συγκεκριμένη εμφάνιση στο Byrdie, λέγοντας: "Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα στα Oscars και μόλις είχα περπατήσει στα shows του Μιλάνου. Είχα περπατήσει στη Versace και αυτό το φόρεμα υπήρχε στη collection σε μαύρο και το λάτρεψα, οπότε το έφτιαξαν για 'μένα σε κόκκινο. Είχε κόψιμο μέχρι ψηλά στους γοφούς. Ο κόσμος πάντα ντυνόταν καλά για τα Oscars, αλλά δεν ήταν το fashion show που είναι τώρα. Αλλά σκέφτηκα, είμαι μοντέλο, δεν είμαι ηθοποιός, οπότε καλό θα ήταν να φοράω ένα εκπληκτικό φόρεμα."

Δείτε στη gallery τα πιο iconic looks της Cindy Crawford.

[gallery-717646]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.