Σε ποια σημεία του προσώπου της κάνει focus η Camille Gottlieb

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017
20986674-1686794851351555-2510121635315449856-n.jpg

Η εγγονή της Grace Kelly είναι ίδια η γιαγιά της

Η ίδια είναι απλή με το μακιγιάζ της. Η βάση είναι πάντα φυσική, τα φρύδια της είναι φυσικά, πυκνά και τα χτενίζει πάντα με φορά προς τα πάνω, ενώ τα χείλη της έχουν την τέλεια υφή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Camille κάνει focus στην ενυδάτωση. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο πρόσωπό της, απ'ότι φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο instagram της, η Camille προσέχει ιδιαίτερα τα χείλη της. Βλέπετε αυτή η τόσο λεία και λαμπερή όψη που διαθέτουν, αναμφισβήτητα στηρίζεται στην ενυδάτωση από lip balm.

 

A post shared by Cam???? (@camillerosegottlieb) on

Τα φρύδια της είναι πυκνά. Πιθανότατα να μην έχει πειράξει το σχήμα τους ή να τα περιποιείται με καστορέλαιο, το οποίο βοηθάει στην πυκνότητα και την ανάπτυξη της τρίχας.

Τέλος αν πρέπει να επιλέξουμε ένα αγαπημένο της προϊόν στο μακιγιάζ, τότε θα πούμε ότι αυτό είναι το κόκκινο κραγιόν αλλά και το κόκκινο βερνίκι. Σε αρκετές εξόδους της παρατηρούμε ότι επιλέγει την κλασσική κόκκινη απόχρωση για το μακιγιάζ των χειλιών της αλλά και το μανικιούρ της.

 

 

A post shared by Cam???? (@camillerosegottlieb) on

Αν σας αρέσουν τα κόκκινα χείλη της Camille, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το κατάλληλο κραγιόν και να το συνδυάσετε με απαλή βάση και μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

 

A post shared by Cam???? (@camillerosegottlieb) on

Ακολουθούν προτάσεις για εκτυφλωτικά κόκκινα χείλη, όπως της Cam.