CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Rita Ora ξέρει το μυστικό για glam sex appeal


MMEINTANI

3 Νοεμβρίου 2017

rita-ora-photo-jennygr.jpg

Το πρώτο από αυτά τα requests θα λέγαμε ότι καταφέρνει πάντα να το καλύψει η Tezenis, μέσα από τις υπέροχες προτάσεις της κάθε σεζόν και από τα σχέδια που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα και το κάνουν να δείχνει στα καλύτερά του.

[gallery-717780]

Το δεύτερο έρχεται να συμπληρωθεί με τη συνεργασία της Tezenis με την oh so sexy Rita Ora, τον πιο εκρηκτικό συνδυασμό δηλαδή που τις τελευταίες σεζόν μας έχει δώσει μερικές από τις πιο σαγηνευτικές κολεξιόν σε εσώρουχα και loungewear.

H Tezenis άλλωστε πάντα υποστήριζε τον κόσμο της μουσικής και των νέων ταλέντων και, με το που το brand "γνωρίστηκε" με την Rita Ora, από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως ήταν match made in heaven. Μια συνεργασία που για το 2017, επισφραγίζεται με ένα εντυπωσιακό TV spot, με την διάσημη star να βρίσκεται στο φυσικό της περιβάλλον, δηλαδή on stage, ντυμένη με τα πιο λαμπερά κομμάτια της νέας RitaOraxTezenis κολεξιόν.

Η Rita δίνει παράσταση στη σκηνή φορώντας ένα Tezenis total black & gold look

Bodies, σουτιέν και σλιπ διακοσμημένα με αστέρια και χρυσόσκονη, στο all time sexy μαύρο χρώμα και σε συνδυασμό με τις πιο ωραίες διαφάνειες, βάζουν την πιο θηλυκή νότα στα fall looks μας και έρχονται να μας ανανεώσουν εκ των έσω.

Στο εντυπωσιακό αυτό clip βλέπουμε τη Rita Ora να υποδύεται όχι κάποιο ρόλο, αλλά τον ίδιο της τον εαυτό. Ντυμένη με special Tezenis branding, ερμηνεύει το νέο της single "Your Song", το οποίο υπογράφει ο φίλος και συνεργάτης της Ed Sheeran.

Εμείς δεν μπορούμε παρά να επικεντρωθούμε στο συγκεκριμένο body που φοράει, το οποίο το φανταζόμαστε ήδη φορεμένο είτε με τζιν παντελόνι και ένα ωραίο blazer από πάνω. We can't wait!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.