CELEBRITIES STAR LOOKS

3 διαφορετικά μακιγιάζ με glitter από την Violette


TSVIGKOU

23 Νοεμβρίου 2017

21689971-550763951923057-5520093926771392512-n.jpg

Σε ανάλογο στιλ θέλουμε να κινηθεί και το μακιγιάζ μας. 

Για μία ακόμη χρονιά το glitter αποτελεί top επιλογή. Το εφαρμόζουμε στα μάτια αλλά και στα χείλη και σίγουρα το αποτέλεσμα του μακιγιάζ ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Glitter Looks όπως τα συναντήσαμε στο Pinterest:

[gallery-717835]

Βλέποντας τα instagram posts της αγαπημένης makeup artist Violette, βρήκαμε τρία διαφορετικά μακιγιάζ ματιών, όπου το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι το glitter.  Η τεχνική σε όλα είναι η ίδια. Η Violette έχει εφαρμόσει αρχικά κρεμώδης σκιά-για να μπορέσει να κολλήσει το glitter-και στη συνέχεια έχει ταιριάξει χρωματικά το shimmer προϊόν και το έχει εφαρμόσει με ταμποναριστές κινήσεις.

 

#1 Look

 

A post shared by Violette (@violette_fr) on

Μάτια βαμμένα σε έντονη ροζ απόχρωση, με παρόμοιο glitter, συνδυασμένο με ροζ μάγουλα και φυσικά χείλη

#2 Look

 

A post shared by Violette (@violette_fr) on

Σβησμένο μαύρο μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων, γκρι σκιά στο κινητό βλέφαρο και glitter σε ασημί απόχρωση. Τα μήλα είναι σε απαλή ροζ απόχρωση και τα χείλη για μία ακόμη φορά φυσικά.

#3 Look

 

A post shared by Violette (@violette_fr) on

Σβησμένο καφέ μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων, απαλή ροζ σκιά στο κινητό βλέφαρο και σαμπανιζέ glitter. Φυσικό ρουζ στα μήλα και matte χείλη σε απαλή ροζ απόχρωση.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε shimmery σκιές.

[gallery-717173]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.