CELEBRITIES STAR LOOKS

Η συμβουλή ομορφιάς που θα ήθελε να είχε δώσει η Khloe στο νεώτερο εαυτό της


TSVIGKOU

17 Νοεμβρίου 2017

23347944-143379876304630-2620936460181700608-n.jpg

Σε συνέντευξή της στο W, η Khloe μίλησε για τα νέα της επιχειρηματικά βήματα-κυκλοφορεί σειρά γυαλιών-και απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν την περιποίηση της επιδερμίδας της. 


Μίλησε αναλυτικά για την προστασία του δέρματος από τον ήλιο. Εκτός από γυαλιά ηλίου, καθημερινά εφαρμόζει ενυδατική που περιέχει SPF δείκτη προστασίας. Επίσης εκτός από το πρόσωπό της, προστατεύει με αντηλιακό και τα χέρια της. "Μερικοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι είναι εκτεθειμένοι στον ήλιο ακόμη και όταν βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητό τους. Δεν έχω ένα αγαπημένο brand σε αντηλιακά, ακολουθώ τις συμβουλές του δερματολόγου μου και πάντα επιλέγω προϊόντα με υψηλό δείκτη προστασίας."

Σχετικά με την καθημερινή beauty ρουτίνα της ανέφερε ότι ο καιρός στην Καλιφόρνια δεν αλλάζει από εποχή σε εποχή, γι αυτό και η περιποίησή της παραμένει ίδια. Σε γενικές γραμμές η Khloe προσπαθεί να μην εφαρμόζει πολλά προϊόντα μακιγιάζ στο πρόσωπό της και όταν το κάνει φροντίζει το βράδυ να υπερενυδατώσει το πρόσωπό της, επιλέγοντας ενυδατικά λάδια.

Σχετικά με τα ταξίδια που κάνει συχνά, για να μένει ενυδατωμένη, φροντίζει να καταναλώνει αρκετά λίτρα νερό.

Στην ερώτηση "Ποια είναι η συμβουλή που θα ήθελε να είχε δώσει στον εαυτό της, όταν ήταν νεότερη" η ίδια απάντησε: "Φόρα αντηλιακό κάθε μέρα. Όταν είσαι νέα είναι δύσκολο να καταλάβεις τις επιπτώσεις του ήλιου, στο δέρμα σου, ωστόσο είναι αληθινές. Ελέγχω το δέρμα μου ανά τρεις μήνες για τυχόν δυσμορφίες-ποτέ δεν μπορείς να είναι εντελώς προσεκτικός."

Τέλος τη ρωτήσανε ποιος της δίνει τις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς. Η απάντηση ήταν οι δύο της αδερφές Kim και Kylie. Από τη μία η Kim της έμαθε να επενδύει σε καλή κρέμα ματιών, για να προστατεύσει μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου και από την άλλη η Kylie είναι η ειδική στο makeup.

#TBT: Μένουμε στην Khloe και ξεχωρίζουμε κάποια από τα πιο stylish looks που έχουμε δει από εκείνην στο καρέ κούρεμά της. Κρατάμε screen shot από τα αγαπημένα μας και αντιγράφουμε το στιλ.

[gallery-716256]

Και επειδή μιλήσαμε αναλυτικά για την αντηλιακή προστασία, δεν ξεχνάμε να επενδύσουμε σε μία καλή ενυδατική που περιέχει SPF δείκτη προστασίας.

[gallery-717789] 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.