CELEBRITIES STAR LOOKS

H Kendall Jenner δίνει σύντομες απαντήσεις ομορφιάς


TSVIGKOU

29 Νοεμβρίου 2017

20837216-439628503086576-2367178131497811968-n.jpg

Η ίδια διαθέτει αψεγάδιαστη σιλουέτα, έχει μοντέρνο στιλ και παραμένει κλασσική στο beauty look της. Τονίζει πάντα τα φρύδια της, αποφεύγει τις βαριές βάσεις στο πρόσωπο, αγαπάει το κόκκινο κραγιόν αλλά και τα nude χρώματα και ξέρει να τονίζει και να αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου της.

Και επειδή αναφερθήκαμε στο κραγιόν της, δείτε εμφανίσεις της όπου επιλέγει το αγαπημένο της χρώμα:

[gallery-716149]

Σε συνέντευξή στο περιοδικό W, μεταξύ άλλων μίλησε και για τις "εμμονές" που έχει στον τομέα ομορφιάς.

#1 Αν αναρωτιέστε με ποιο προϊόν δε φεύγει ποτέ από το σπίτι της, να σας πούμε ότι αυτό είναι ένα lip gloss και συγκεκριμένα το Pure Color Envy Sculpting Lip Gloss της Estee Lauder. Ok όπως είπε η ίδια δεν πάει πουθενά και χωρίς το κινητό της αλλά κρατάμε το lip gloss σε αυτή τη φάση.



#2 Το καλύτερο tip που της έχει δώσει η μανικιουρίστ είναι να μην τρώει τα νύχια της. Oops! Όταν αγχωνόμαστε καμιά φορά το κάνουμε ... #neveragain

#3 Αναζητώντας την ομορφιά από μέσα προς τα έξω, η Kendall δεν ξεχνά ποτέ τα προβιοτικά.

#4 Η καλύτερη συμβουλή του δερματολόγου της είναι να μην πειράζει το πρόσωπό της. Ok ακόμα μία ένσταση, μέσα στην ημέρα χωρίς να το καταλαβαίνουμε, τα χέρια μας πάνε εκεί.

Κλείνοντας πηγαίνουμε πίσω στο 2017, στην εμφάνιση της Kendall Jenner στο κόκκινο χαλί, στις Κάννες όπου μας άφησε άφωνους:

[gallery-716900]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.