CELEBRITIES STAR LOOKS

Ποιο είναι το μακιγιάζ που προτιμά η Meghan Markle


TSVIGKOU

29 Νοεμβρίου 2017

20171128-zaf-v01-028.jpg
Κάνοντας focus στο beauty look της και συλλέγοντας φωτογραφίες από το παρελθόν παρατηρούμε ότι η ίδια ξέρει πώς να τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Τονίζει το σχήμα των ματιών της με μαύρο μολύβι αλλά και eyeliner, δίνει έμφαση στα μήλα της με ρουζ σε απαλές αποχρώσεις του ροζ-ένα χρώμα που ταιριάζει στη σταρένια επιδερμίδα της και στα μαύρα της μαλλιά- και επιλέγει nude τόνους για τα χείλη της.
Μένουμε στην εμφάνισή της, στις 27 Νοεμβρίου, όπου έγινε η ανακοίνωση του αρραβώνα της και κρατάμε την απαλή, φυσικά βάση, τα τονισμένα της φρύδια, τα φυσικά μήλα και τα ελαφρώς τονισμένα μάτια στις άνω ρίζες των βλεφάρων.
Ένα φυσικό makeup look, που ανέδειξε τα χαρακτηριστικά της με διακριτικό τρόπο.
Πηγαίνουμε πίσω σε παλαιότερες εμφανίσεις της και παρατηρούμε το μακιγιάζ της. Cat-eye look, φως κάτω από τα μάτια, nude-pink χείλη είναι κάποιες από τις επιλογές της Meghan στο μακιγιάζ της.
Προσωπικά μου αρέσιε να τη βλέπω με τονισμένες τις άνω ρίζες των βλεφάρων της, καθώς αυτό το look τονίζει τα μάτια της. Περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί και πείτε μας ποιο makeup style προτιμάτε να βλέπετε στην Meghan;
[gallery-715956]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.